Готвене в плик

  • 8 611
  • 33
# 15
Аз къде съм гледала  Whistling
Търси ги на рафтовете с алуминиово, домакинско фолио, хартия за печене и т.н.
Виж целия пост
# 16
Преди пликовете беше амбалажната кафява хартия...ех,социалистически спомени  Wink
Виж целия пост
# 17
Преди пликовете беше амбалажната кафява хартия...ех,социалистически спомени  Wink
Аха, и пликът отвътре се обливаше с олио...
Виж целия пост
# 18
Търси ги на рафтовете с алуминиово, домакинско фолио, хартия за печене и т.н.

тъкмо се чудех къде може да са ги сложили.
Благодаря  Peace
Виж целия пост
# 19
Стават доста вкусни месата и рибите приготвени в плик.  Peace
Виж целия пост
# 20
Ето как аз правя пиле в плик , това е менюто за днес...
Печено пиле в плик с (бира,вода, горчица , майонеза, чесън няколко скилидки всичко добре разбъркано  ) и за гарнитура  картофи на фурна на колелца с малко зехтин , водичка , сол и от зелената подправка на Маги. Таратор и студена бира естествено !!Това ще си хапваме днес и утре ....ако остане до утре де...!
 
Виж целия пост
# 21
А колко време трябва да се пече newsm78?
Виж целия пост
# 22
А колко време трябва да се пече newsm78?

Аз пека около 40 мин., но най-лесно е като просто поглеждаш - когато е достатъчно добре зачервено е готово.
Виж целия пост
# 23
А колко време трябва да се пече newsm78?

Аз пека около 40 мин., но най-лесно е като просто поглеждаш - когато е достатъчно добре зачервено е готово.
Благодаря  bouquet
Виж целия пост
# 24
А колко време трябва да се пече newsm78?

Аз пека около 40 мин., но най-лесно е като просто поглеждаш - когато е достатъчно добре зачервено е готово.
Точно така , това е най сигурния начин !!
Виж целия пост
# 25
Само веднъж съм използвала плик.На опаковката пишеше преди да се сложи пилето,да се поръси плика с брашно,но аз забравих и най-любимото ми -кожата,залепна Sad
Виж целия пост
# 26
Само веднъж съм използвала плик.На опаковката пишеше преди да се сложи пилето,да се поръси плика с брашно,но аз забравих и най-любимото ми -кожата,залепна Sad
Никога не съм ръсила с баршно и никога не ми е залепвало. При печене плика се издува и не опира в пилето.
Виж целия пост
# 27
запича ли се месцето в плика , хваща ли коричка или просто за задушава?
Виж целия пост
# 28
Хваща , хваща коричка и става сочно и крехко .Поне по начина по който аз го правя .
Виж целия пост
# 29
Вчера правих за първи път пиле в плик. Само го намазах с масло и подправки (без вода, бира и др.). Във фурната до него задуших картофи в йенска тенджера. Мисля, че се справих за 6! Blush
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия