А някой чувал ли е този пиниз?

  • 2 065
  • 19
# 15
Да,знам го пиниза и особено го прилагам като мия гъби.Накисвам ги за малко във вода с лимон и стават снежно бели.
Ей, това за гъбите не го знаех, а много често готвя гъби. Ще пробвам още следващия път!
Виж целия пост
# 16
А гъбите могат и по друг начин - слагам ги в торбичка, сипвам 4-5 лъжици брашно, наливам вода и ги разклащам няколко пъти, стоят така 5-10 мин, пак разклащам и изплаквам Simple Smile Стават идеално чисти и бели.
Виж целия пост
# 17
Аз пък съм чувала за оцет за зелениите.А за гъбите и аз ги мия с брашно Peace
Виж целия пост
# 18
аз знам това - за да се запази зеления цвят на зеленчуците трябва да се готви с открит капак.
т.с без капак
И аз така знам  Peace
Виж целия пост
# 19
Лимон или оцет - все едно! А веднъж нямах и пробвах с лимонтузу - и пак стана, явно му трябва киселина
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия