Моите миникроасанчета

  • 3 095
  • 40
# 15
Направих ги с 3 чаши брашно, без сол и без маргарина/сложих много малко олио/. Станаха супер, но нямам снимки, защото не успях да снимам свършиха бързо-бързо. Grinning
Благодаря за рецептата   bouquet.
Виж целия пост
# 16
Направих ги с 3 чаши брашно, без сол и без маргарина/сложих много малко олио/.

3 чаши брашно - добре, но това е все пак маслено тесто. Как маслено тесто без мазнина???  newsm78
Виж целия пост
# 17
Ами видях подобна рецепта ето тук http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=185962.0 за кашкавалки, само че намалих количеството на сиренето и кашкавала/просто снощи нямах толкова/ и сложих 2-3 лъжици олио/пак поради липси Mr. Green/, но станаха страхотни мекички и вкусни кифлички.
Виж целия пост
# 18
Е, тогава си направила просто друга рецепта  Wink
Виж целия пост
# 19
Вярно, комбинирах двете но беше добре.  Peace
Виж целия пост
# 20
Направих снощи кроасанчетата точно по рецептата. Станаха много добри! И понеже сме само двамата със съпруга ми и не можахме да ги хапнем всичките, тази вечер не забелязах да са се втвърдили или да са сухи. Меки са и  ги опитахме със сладко от боровинки, никак не е лошо, ако обичате комбинация между сладко и солено.
Тина-Рина, благодаря за рецептата, ще я повторя като дойдат децата!
Виж целия пост
# 21
 Тина-Рина  рецептата е страхотна поздравления   bouquet
Всички в къщи много харесаха миникроасанчетата  в момента няма как да снимам щях да пусна снимки , ноо другият път  Hug
Момичета завивате ли кроасанчетата  в фолио или нещо друуго,  ако останат за следващият ден дее newsm78
Виж целия пост
# 22
Спазих точно рецептата,станаха старахотни Hug,ползвах маргарин Бела,незнам дали това е от значение,на втория ден дори са още по-хубави.Само ,че разделих тестото на 4 топки и всяка на 12 триъгълничета
Благодаря за рецептата
Виж целия пост
# 23
Странно - от години правя тези кроасанчета и никога не е имало проблем... А що се отнася до течния шоколад, естествено няма да слагате сирене и кашкавал, а само шоколада, преди да печете, разбира се.
Виж целия пост
# 24
Някой питаше за масло - майка ми казваше с маргарин, в краен случай с мас, с масло не ставали. Аз с маргарин ги правя, прекрасни са.
Виж целия пост
# 25
От години правя тези кроасанчета и не съм имала проблеми. Можете да ги направите сладки, като естествено не слагате сирене и кашкавал, а течен шоколад, шипков мармалад.
Виж целия пост
# 26
От години правя тези кроасанчета и никога не съм имала проблеми. Могат да се направят и сладки, като естествено се пропускат кашкавалът, сиренето и солта, а преди да се навият, се слага течен шоколад,, шипков мармалад, аз съм го правила и с много гъсто сладко от вишни.
Виж целия пост
# 27
Страхотни са. Снощи ги направих с наполовина масло и маргарин /по 125гр/. Направих проба и няколко бройки ги потопих в кристална захар/сурови/. Станаха върха........
Виж целия пост
# 28
От години правя тези кроасанчета и никога не съм имала проблеми с тях. Можете да ги направите сладки (без кашкавала, сиренето и солта), като преди да ги завиете, сложите върху триъгълничетата течен шоколад, шипков мармалад или някакво гъсто сладко.
Виж целия пост
# 29
Странно - три пъти отговарям, а отговорът ми не излиза. Опитвам за четвърти път. Тези кроасани ги правя от години и никога не съм имала какъвто и да било проблем с тях. Правила съм ги и сладки - с много гъсто сладко от вишни - поставя се върху триъгълничето, тогава се навива и слага в тавата. Може да сложите и течен шоколад или шипков мармалад.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия