Нашите любими торти... глазури, покрития и фигурки за тях 6

  • 72 513
  • 351
# 180
Под марципан Варна се маже или с маслен крем, или с кайсиев мармалад. Трансфера можеш да го сложиш и върху друг крем.
Виж целия пост
# 181
Да си покажа и тук - моя първи опит с Марципан Варна.
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=87120&photo=16
Това е генералната репетиция за тортата за рожденния ден на баткото, която още я мисля с трансфер ли да е , или с обемно влакче от марципан.

Благодаря на всички ви за подробните напътствия и разяснения, за отзивчивостта ви и страхотната тема!
Виж целия пост
# 182
Мишенце,  newsm09 страхотен първи опит   bouquet
Много е нежна и красива тортата.
Само една забележка  Peace хубаво заравнявай крема преди да сложиш чершафа за да не стои като на бучки.
Виж целия пост
# 183
Да, това ми е ясно.
Отдолу тортата е желираната с кисело мляко, набутах вътре ягоди нарязани на половинки и затова така стана- така е на бабунки заради ягодите.
Виж целия пост
# 184
Мишенце розите и листата пак ли са от марципан Варна ?
Виж целия пост
# 185
Да, всичко е от него.
Пудрата захар не ми беше съвсем пудра, че сама си я мелих в робота, ама пак стана.
Виж целия пост
# 186
Да, всичко е от него.
Пудрата захар не ми беше съвсем пудра, че сама си я мелих в робота, ама пак стана.
Благодаря , много е красива  bouquet
Виж целия пост
# 187
Меги, сега пак ти гледах тортичките - змията и влакчето, та се питам няма ли да дадеш по един разрез, че съм любопитна как изглеждат от вътре?  Wink Или вече ги изядохте? Party
Виж целия пост
# 188
Този път нямам разрез - змията я хапнаха мамите от Сливенската темичка, а на влакчето Тошко беше толкова сърдит и нацупен, и аз толкова се ядосах, че съвсем забравих да снимам.
Но се надявам, че от обясненията ми по-горе е ясно какво са представлявали.

За змията - ето в това албумче са снимките от срещата, някъде по масата се виждат парчетата.
Тук май най-добре се вижда
Виж целия пост
# 189
Ето и моята днешна торта за РД на майка ми. Grinning

Виж целия пост
# 190
Гушанка, разкошна е!!!
Виж целия пост
# 191
 Гушанка,покритието и украсата от какво са направени/марципан Варна или готова моделираща маса/ newsm10 newsm10 newsm10
Виж целия пост
# 192
Супееер, е  Heart Eyes
И цветовете, идеята и изпълнението  Hug
А какво е вътре?
Виж целия пост
# 193
И много нежна....
Виж целия пост
# 194
Гушанке, много е красива! Как оцвети масата?
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия