Бърза баница с крем

  • 15 487
  • 79
# 60
Слагате млякото, сметаната и захарта да заврят на слаб огън и прибавяте предварително разтворения пудинг в малко студено мляко.

Хубаво де, ама пудинга не е ли от този без варене? Ако не от къде намирате пидинг с варене който да е ванилия или лимон, аз съм виждала само с ягода, шоколад и карамел?

Мариета, крема ти не се ли е стегнал в хладилника? Така би трябвало да е или е някакъв готов, в кутия?

Миналия път ми стана солена, явно от корите, а купих обокновени на Белла. Утре ще я пробвам пак, но ще взема юфка, надявам се и тя да не е осолена.  Thinking

Имаш в предид домашна ювка нали? И ще я печеш ли или ще свариш да омекне? Нещо не мога да си го представя. newsm78
Виж целия пост
# 61
И 1 тъп въпрос? В някакъв съд ли я слагате докато стегне, за да заеме формата му или направо на поднос и е малко безформено?
Виж целия пост
# 62
Направих я. Щеше да стане прекрасна, ако корите не бяха солени. Следващия път ще я направя с юфка.
И така не е лоша.
Виж целия пост
# 63
Аз казах ли ви, че става солена със кори от баница.
Снощи я направих с юфка и стана много по-добре. Но придоби малко от вкуса на юфката.

На въпроса по-горе: Да, с домашна юфка, запекох я с масло във фурната.
Виж целия пост
# 64
Направих я и аз.Не стана никак лоша.Само дето за в голямата тава,в която я сложих ще трябва двойна доза крем.



Виж целия пост
# 65
Направих я и аз.Стана много вкусна, много бърза и лесна рецепта.
Другия път ще направя малко повече крем.Тъй като не ми стана много ясно как се прави крема ,направих го така: едно пакетче крем на д-р Йоткер ванилия с бадеми, сварих го за 3-4 минути с 4с.л захар, отделно разбих 100мл. сметана с 2 с.л захар на сняг и като истина крема я прибавих и разбърках до хомогенна смес. Другото си е по рецептата.
Благодаря за хубавата рецепта ,sneji bouquet
Виж целия пост
# 66
И аз я направих снощи, много вкусна стана. Но крема ми беше недостатъчен, има доста места, които са сухи.
Sneji, твоята се е получила доста сочна. Аз ли бъркам нещо?  newsm78 Сложих 1 пакет кори Белла от малките, не фамилия.
Виж целия пост
# 67
Изглежда апетитно скоро и аз ще я направя Wink
Виж целия пост
# 68
Аз отивам да я почвам , а довечера ще кача снимков материал и ще изкажа мнение . Иначе изглежда страхотно .
Виж целия пост
# 69
   


Ето моята баница с крем!Вкусна и добре изглеждаща.Корите не са солени,сигурно,защото направих крема по-сладък и още беше горещ,когато залях корите.
а3
Виж целия пост
# 70
Мерси на Sneji за прекрасната идея. Ей сега посреднощ я спретнах и стана супер, макар и с малко модификации:
1. Вместо  кори сложих 1 пакет домашна юфка
2. Нямах течна сметана и я замених с масло
3. Юфката натроших на доста ситно, та стана по-кремообразно, затова още топла разсипах сместа в купички.
Е, дори не във вид на баница, съм сигурна, че ще е много вкусно.


Още като видях рецептата ме налегна носталгия - в ученическите години, а и допреди да се омъжа,  майка ни правеше млечна баница: юфка, залята със смес от прясно мляко, яйца и захар /като за крем карамел/ и запечена на фурна. Става страшно вкусно, но се проготвя за повече време.
С крема става страшно бързо и вкусно.

Мерси на авторката, че ни открехна. Браво!!!
Виж целия пост
# 71

Хубаво де, ама пудинга не е ли от този без варене? Ако не от къде намирате пидинг с варене който да е ванилия или лимон, аз съм виждала само с ягода, шоколад и карамел?
Пудинга е с варене и освен изброените има и ванилия и сметана,а крем олето и парадайза са без варене.
На Снежи благодаря за рецептата в най скоро време ще я пробвам.
Много обичам такива рецепти,които се приготвят бързо и стават вкусни.Браво  bouquet
Виж целия пост
# 72
Здравейте момичета!

Напоследък нямам време много да влизам във форума  Sad

Аз като я правя определено не усещам че коритре са солени.
По принцип правя нещата на око ,а после като пиша рецептите се опитвам да фиксирам някаква доза и затова така се получава с крема.
Слагайте по-голяма дозичка крем.
Тъй като пудинга е за половин литър,може да добавята допълнително пудинг или 1-2 с.л брашно Hug
Виж целия пост
# 73
Здравейте момичета! Simple Smile

Искам да благодаря на авторката за прекрасната рецепта!   bouquet
Признавам си, че не ме бива много по кулинарните изпълнения, но все пак се реших да пробвам тази баница, защото ми се стори лесна, дори и за лаик като мен.

Аз, естествено, успях да пообъркам нещата  Embarassed и кремът ми излезе повечко отколкото трябваше, но вкусът беше много, много добър.
Дори, изключително претенциозната ми половинка, каза пак да я направя в най-скоро време!   chef

Бих искала да попитам Water Lily, слагала ли си желатин в крема или баничката стои така прекрасно оформена от само себе си? Благодаря   bouquet
Виж целия пост
# 74
Бих искала да попитам Water Lily, слагала ли си желатин в крема или баничката стои така прекрасно оформена от само себе си? Благодаря   bouquet
Не съм слагала желатин,но и кремът не е по рецептата,защото при нас няма продукти на д-р Йоткер.Моят крем е от течна сметана,мляко,царевично брашно,захар и бадемова есенция.Баницата я сложих в откопчаваща се форма.Определено ще я влюча към рецептите ми за гости BlushУспех!
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия