Прочутия сладко-кисел сос... и още от китайския народ

  • 194 424
  • 181
# 150
Много обичам китайските картофи със соев сос и свинско. Опитах веднъж да приготвя картофите в къщи , но нещо се получиха като в ресторантите. Някой има ли представа как се правят тези картофи?  Grinning
Виж целия пост
# 151
Еха, страхотна тема! Ето какво ще спретна за утре.   bouquet
Виж целия пост
# 152
dnes i az 6te go probvam tozi sos s pilence 6te vidq kakvo 6te napravq i 6te vi napi6a6 kakvo se e polu4ilo
Виж целия пост
# 153
много хубави рецепти!  bouquet
Виж целия пост
# 154
Еха, страхотна тема! Ето какво ще спретна за утре.   bouquet
И аз, и аз  Party
Виж целия пост
# 155
Благодаря за рецептите! Ще се възползвам.
Виж целия пост
# 156
Купих някакви сушени китайски гъби. Пише да се накиснат  за 15мин. в гореща вода, после да се сварят за 10мин. Обаче нещо не са ми като ресторантските...Как да ги доовкуся? Или прибавени в ориза примерно ще станат поносими за ядене? Сварени да ги накисна в соев сос?
Виж целия пост
# 157
Здравейте и от мен:) Вече експериментирах 2 пъти по рецептата на vesi_127 със свинско и след това с пилешко месо в сладко-кисел сос   bouquet
Резултатите бяха страхотни. Следващият опит ще е китайско хлебче:)
Виж целия пост
# 158
batence   можели рецептата за пил.хапки в соев сос май имаше и черни гъби вътре
Виж целия пост
# 159
Пробвах рецептата със сладко-кисел сос и панирано свинско. Стана страхотно,както в китайските ресторанти. Дикси, благодаря за рецептата !
Виж целия пост
# 160
  bouquet HugБлагодаря!!!Ще пробвам тези дни дано се получи.
Виж целия пост
# 161
Благодаря за рецептите  bouquet
Виж целия пост
# 162
Здравейте, някой знае ли рецептата за чесновия соев сос, с който се подправят повечето ястия с пилешко по ресторантите. Вероятно е с нишесте отново, но какви са пропорциите?
Виж целия пост
# 163
Запис
Виж целия пост
# 164
Здравейте!
Искам да ви споделя рецептата на любимата ми китайска салата. Може и да я има по-назад, не проверих.

Съставките са следните :
зеле
моркови на тънки лентички
краставица на тънки лентички
домат
сол, оцет, олио
сусамово олио - няколко капки

Сусамовото олио дава страхотен китайски вкус. Но е много силно и се слагат само няколко капки. Всички останали китайски ястия и ориз се овкусяват също със сусамово олио.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия