Прочутия сладко-кисел сос... и още от китайския народ

  • 194 405
  • 181
# 165
супер тема, мисля да оптам да направя риба в сладко-кисел сос, но понеже не съм фен на пърженето ще пробвам да я "панирам" във фурната, дано да стане Simple Smile
Виж целия пост
# 166
Запис да ви следя,в къщи обожаваме китайска кухня smile3525
Виж целия пост
# 167
Прекрасна тема  bouquet
Виж целия пост
# 168
Обожавам го този сос, благодаря за рецептите, за темата и за всеки споделен опит   bouquet Ще пробвам всичко  Laughing
Виж целия пост
# 169
Здравейте, къде продават сирене Тофу?!
Виж целия пост
# 170
Благодаря ви хора за рецептите   bouquet. Аз направих сладко-кисел сос по рецептата на  vesi_127, даже сложих и ананас и сокчето от една малка консерва ананас на шайби, както тя е писала, значи стана перфектно, като в ресторанта  Simple Smile. Пилешко месо мариновах в малко соев сос и после панирах с белтък и царевично нишесте, после това го пуснах в соса, ами невероятно стана. Ще пробвам още рецепти от тук.  Simple Smile
Виж целия пост
# 171
Здравейте, къде продават сирене Тофу?!
Аз намерих в Кауфланд
Виж целия пост
# 172
Здравейте, къде продават сирене Тофу?!
Аз намерих в Кауфланд
Там къде?! И ти как го приготви?!
Виж целия пост
# 173
Здравейте, къде продават сирене Тофу?!
Аз намерих в Кауфланд
Там къде?! И ти как го приготви?!
В нашият Кауфланд е на щанда с азиатските храни,той е до щанда с кетчупите и другите сосове.Все още не съм го приготвила,но мисля да направя тази супа.
http://www.kulinarno.bg/recepta/%D0%BA%D0%BE%D1%80%D0%B5%D0%B9%D … %D1%84%D1%83-3562
Виж целия пост
# 174
Благодаря ви от сърце за рецептата за пилешки хапки в сладко-кисел сос   bouquet Невероятно вкусно е, нямам думи  Wink Добавих и ананас на кубчета от консерва - богат и наситен аромат, съответно голяма радост у дома и пълни стомахчета  Laughing
Вече ми отпада ходенето до съседен град точно за китайското пиле с ананас  Peace

Между другото в рецептата от първия пост за сосчето, сложих колкото пише оцет, а именно 200 мл  - стана страхотно, изобщо не ми мирише на оцет. Мисля, че пропорцията е идеална, поне за мен и моето домочадие  Peace
Виж целия пост
# 175
Бамбук само на консерва ли има?!
Виж целия пост
# 176
Бамбук само на консерва ли има?!
Само такъв съм срещала аз. Peace
Виж целия пост
# 177
Здравейте! И аз съм почитател на китайската кухня и реших да сготвя нещо такова. Взех от Лидл бурканчета със стерилизиран бамбук, но когато го отворих и пробвах, ме лъхна ужасна миризма, все едно има разтворено вътре зъболекарско лекарство Sick Това означава ли, че е развален самия буркан или това е специфичната миризма и вкус на бамбука в тези бурканчета? Благодаря  Hug
Виж целия пост
# 178
Здравейте! И аз съм почитател на китайската кухня и реших да сготвя нещо такова. Взех от Лидл бурканчета със стерилизиран бамбук, но когато го отворих и пробвах, ме лъхна ужасна миризма, все едно има разтворено вътре зъболекарско лекарство Sick Това означава ли, че е развален самия буркан или това е специфичната миризма и вкус на бамбука в тези бурканчета? Благодаря  Hug
Същото се случи и при мен, пак с лидълски буркан, и дори за това отворих темата, за да го споделя. Радвам се, че помирисах съдържанието преди да го сложа в ястието.  Sick Нямам идея дали така трябва да мирише. но наистина е отврат. Хвърлих го в кенефа. Не е развален, бурканът си изпука, както си трябва при отваряне. Просто нещо е сбъркано, евтин лидълски боклук.  Grinning
Виж целия пост
# 179
Здравейте момичета! Току що открих темичката и е супер Hug Лубител съм на тази кухня,но още не съм се престрашавала да пробвам да сготвя нещо вкъщи newsm47
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия