как правите кускус за закуска?

  • 2 004
  • 19
# 15
Извинявай  paia4e, че ще използвам темата ти, но видях, че ще пробваш с грис. Знаете ли какъв е подходящ и как го приготвяте?

няма проблеми Hug и мен ме интересуват тези въпроси:)
Виж целия пост
# 16
Взимам си обикновен кус-кус,сварявам го и никога не съм пасирала  Peace
Виж целия пост
# 17
Аз също давам кус кус на Плазмон.Не съм го пасирвала никога,той е толкова ситен и не мисля че има нужда.
на това мнение съм. аз взимам и съвсем обикновен, но мойта бубка е по-голяма от твоята. вземи на плазмонт - той е толкова ситен, че почти като грис. правя го с масълце и с настъргано сирене
Виж целия пост
# 18
Аз кус кус не пасирам Grinning. Вземи си детски кус кус на Плазмон.
Наистина си вземи такъв. Страшен е. Става са 2-3 минути и е много ситен. Аз му слагам малко сирене или малко захар.
Виж целия пост
# 19
Никога не съм пасирала кус-куса.Нито детския,нито другия.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия