Нашите любими торти... глазури, покрития и фигурки за тях 8

  • 36 664
  • 296
# 90
http://images18.snimka.bg/003468267.jpg
Виж целия пост
# 91
tarlio, Т@ня много хубави тортички.

tarlio, от какво са желираните жаби? А вътре тортичката с какво е? Изглежда много вкусно парчето Embarassed

П.С: Прочетох в една друга темичка, че е сладоледено тортенцето, мммм вкуснотия значи Joy Joy
Виж целия пост
# 92
Т@ня,tarlio хубави тортички   bouquet.
T@ня, абсолютно верно, че топлото време изиграва лоша шега, но ти си се справила отлично с рисуването няма спор и си му намерила цаката  Mr. Green. Трбява да се пробвам непременно, че наистина тоя вариант на правене на полянка повечко ми допада  Hug
Виж целия пост
# 93
Доколкото разбирам с марципан варна може да се покрие тортата.Но това  парено тесто- то трябва ли да изсъхне предварително /иначе няма ли вкус на сурово тесто?/
Виж целия пост
# 94
Днес детето има рожден ден и му спретнах един Дино.Вътре е торта с рула +млечен крем,бишкоти,течен шоколад и масл=н крем.
   http://www.snimka.bg/album.php?album_id=90047&photo=22
 
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=90047&photo=23
  http://www.snimka.bg/album.php?album_id=90047&photo=24
Виж целия пост
# 95
ilang-ilang, много сладък динозавър. ЧЕСТИТО ТИ РОЖДЕНИЧЕ. ДА ТИ Е ЖИВО И ЗДРАВО ДЕТЕНЦЕТО. Hug

Сега гледам, че малката става на 2г, защо не се включваш при юлките?
Виж целия пост
# 96
ilang-ilang , страхотна торта   bouquet  bouquet
Би ли ми обяяснила за крема как го прави ? Hug
Виж целия пост
# 97
Млечния крем е пудинг на Йоткер+краве масло,а масленият е краве масло и пудра захар1:2.
Виж целия пост
# 98
ilang-ilang,  а не ти ли се развали формата на кръглата торта , аз все си мислех че крема на тази торта ако не е с желатин ще и се скапе формата и няма да мога да я покрия  Rolling Eyes
Виж целия пост
# 99
Момичета, отново много хубави тортички!  bouquet

Един въпрос към правилите Рафаело? newsm78 Ще ми стигне ли крема за мужду блатовете, отстрани и отгоре? А ако нямада стигне да добавя ли към него например 250 мл. сметана? И за отгоре си направих обувчици от желирано тесто, дали ще се размекнат от крема за 24 часа?


Виж целия пост
# 100
Няма проблем с крема.Млечния го правя малко по-гъстичък и бързо натрошавам вътре сиропираните бисквити.Следва течния шоколад добре разтопен и пак бисквити или бишкоти.На дъното е масления.Този път сложих цели гръцки сладки в него(дано е вкусно).Цялата купа обаче престоя 24 часа в хладилника.Добре да стегне.Много беше стабилна като форма.Никакъв проблем нямаше.
Виж целия пост
# 101
ilang-ilang ,благодаря ти за разясненията ,значи в крема слагаш бишкотите и от това той става по стабилен , както и същото в шоколада .Дано съм разбрала вече правилно , защото скоро и аз ще правя кръгла торта а крема на тортата с рулата изобщо не се харесва у нас  Hug
Виж целия пост
# 102
Момичета, в предната тема питах за шприца, с който правите  цветчета върху тортите. Намерих телефонния номер на  магазин Кадемлия/някой ми писа, че там го продават/, но от там ми казаха, че не са продавали такова нещо. Може ли да ми помогнете с повече информация - как точно изглежда и от кой магазин от трите на Кадемлия сте си го купили, защото ще пращам една приятелка от София да ми го купи и не искам напразно да я разкарвам. /Аз съм от Пловдив/
Виж целия пост
# 103
Тортата за един рожденник десетокласник. Laughing



Виж целия пост
# 104
Ох, момичета, очите ми остават по вашите торти. Някой ще ме светне ли къде да се просветя как стават тези красоти - форми на торти като динозаври, като чанти, капели и т.н., както и тези цели покрития отгоре. А и фигурките отгоре. Не, че ще се втурна да правя, нямам толкова време и търпение, но ми е любопитно и не мога да го проумея.

  bouquet
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия