Аз намерих нискомаслен кашкавал на Маджаров, но честно казано 15 лв. за кило ми се видяха много. Купих си извара и е Само си развалих яйцата с нея и не можах и тях да изям
Вещи! Току що си забърках омлетче от две яйчица. Като се запече го поръсих с 30-тина грама нискомаслено сиренце на Маджаров ) .. мммм..... вкусотийка )
Кри! Аз съм готвач фантазьор на моменти. В повечето случаи глредам да не се завирам в куфхнята на баба. Затова ям какво да е от хладилника направо. Сега обаче с тази диета се поразвихрям от хвреме на време. Понеже по неволя поработих в елитна кухня 6 години... спретвам набързо порядъчни аламинути. Когато правих дробч(етата с лук първо задуших зеленчуците и лука и после добавих за набързо и дробчетата. Станаха бързи и сочни. Имам един тефлонов тиган за палачинки и на него правя всичко. Абе.. аз и спанак на парти грил съм правила ))
Дробчетата стават вкусни и с малко солчица и вода в тава.