Менюто е на бг,но там на машината се вижда само общата продължителност на програмите,няма от къде да направиш справка,колко време се меси,колко втасва,кога премесва и кога пече.
Аз в студено време правя хляб основно на програма 1.Да не казвам,че след експерименти само на нея правя.Другите идват дълги.
Мая ползвам само прясна,пробвала съм със суха,но резултата не е бил толкова добър,както с прясната.
Ако все пак ползваш суха и в рецептата пише 1 пакет - добре е да се осведомиш за каква марка става въпрос,щото едната марка са точно 2 пъти по-големи пакетите от другата марка.
Както ми описваш хляба си - май е превтасал.
Успокой се и така пробвай с хляба - с нерви не става.Това за нервите го казвам,щото аз така по Великден съсипах 3 дози козунак,ама направо сърцето ми щеше да хвръкне!
![ooooh!](https://static.bg-mamma.com/Smileys/default/yahoo_10.gif)
И аз вкарвам повечко емоция от необходимото,ма тука май сме все такива булки,тъй че добре дошла.
![Peace](https://static.bg-mamma.com/Smileys/default/yahoo_33.gif)