За принцесите

  • 2 205
  • 28
# 15
  Аз купувам кайма на Сами-м. Добавям вътре нарязан на ситни кубчета кашкавал, маргарин, чубрица ронена, черен пипер, малко кимион и малко водичка. С тази смес мажа принцесите и пека във фурната на горен реотан. У нас много ги харесват така.
Виж целия пост
# 16
Аз взимам кайма на Сами-м, но с нищо не я смесвам, след като ги извадя само поръсвам с черен пипер Peace
Виж целия пост
# 17
за да не свият се слага яйце- а от там нататъ- кой каквото иска....масло, кашкавал, 4ер пипер, ...
Виж целия пост
# 18
за да не свият се слага яйце- а от там нататъ- кой каквото иска....масло, кашкавал, 4ер пипер, ...
И аз така ги правя. Добавям към каймата кашкавал, яйце, маргарин, чубрица. Даже тази сутрин закусихме с такива.
Виж целия пост
# 19
слагам яйце, кисело мляко, черен пипер, сол,  лют червен пипер, кимион, настърган кашкавал. Никога не се "събират" , стават фантастични.

ето този вариант ми се ще да пробвам, без лютия пипер.
Виж целия пост
# 20
Аз също слагам в каймата 1ч.лъжичка кисело мляко и никога не ми се е случило да ми се напукат принцесите!
Пропорцията ми е следната:
200 гр кайма, 1 яйце, 1ч.л.кисело мляко, кимион, ронена чубрица
Намазвам филийте и отгоре нареждам тънки кубчета кашкавал.
Виж целия пост
# 21
слагам яйце, кисело мляко, черен пипер, сол,  лют червен пипер, кимион, настърган кашкавал. Никога не се "събират" , стават фантастични.

ето този вариант ми се ще да пробвам, без лютия пипер.
Не се събират заради кашкавала. Ако забравиш да го сложиш - ще се съберат. Веднъж забравих и се случи Simple Smile
Виж целия пост
# 22
Сами М
Кайма+риган+босилек+кимион+лют червен пипер+черен пипер
на скара грил- стават супер

С мноооого ръце съм за Сами, страхотни са им всичките продукти  Peace
Мерси на Денис за подправките  Hug

Имам питане - много често /и у нас, и в заведение/ на принцесите се събира каймата.  Confused В смисъл сгърчва се в средата на дебело парче и по края няма нищо  Confused От каймата ли е или от неправилно намазване  Thinking
Виж целия пост
# 23
И аз купувам Сами-М за принцеси, иначе предпочитам да ми я мелят. Слагам задължително червен пипер и чубрица, може и без яйце. После с мокра ръка ги "опипвам" отгоре, да навлажня каймата за да не се накъса като се пече. Пека на грил-скара (предполагам това е парти-грил  newsm78 ) Като се позапече каймата слагам кашкавал ако има и после като са готови всеки ръси с каквото си иска (черен пипер, кимион, горчица и т.н.)
Виж целия пост
# 24
Имам питане - много често /и у нас, и в заведение/ на принцесите се събира каймата.  Confused В смисъл сгърчва се в средата на дебело парче и по края няма нищо  Confused От каймата ли е или от неправилно намазване  Thinking
Блонди, за да не се получава този неприятен ефект, както писах в предия си пост намокряш си ръката и минаваш по каймата, върху вече намазаните филии ( навлажняваш леко принцесите) така няма да ти се събира  Peace
Виж целия пост
# 25
Скоро взимах  Сами -М за принцеси  и прибавих  само кашкавал - не намазах  предварително филията - останах много доволна !!! По заведенията в каймата слагат вместо яйце малко вода !!!!
Виж целия пост
# 26
ние ги правим така:

250 гр кайма за принцеси
1 яйце
и фурната включена само на "грил"

намазваме филийките със сместта от кайма и яйце, мажем филийките и бааам във фурната. Много бързо стават и филийките не изсъхват или пукат
Виж целия пост
# 27
Купувам кайма от Билла - има огромното преимущество, че е без сол и посолявам по свой вкус, добавям малко кашкавал, черен пипер, кимион и яйце и пека на електрическата скара.
Виж целия пост
# 28
Снощи правих принцеси - използвах:
1 яйце
250г кайма Сами-М
настърган кашкавал (доста)
2 суп. лъж доматено пюре
пикантина, чубрица, вегета

Намазах здраво филийките, поръсих с вода и пекох в парти-грила. Станаха много вкусни, каймата се сви съвсем малко от ръбчето на филията. На вкус ми харесаха повече от друг път! Благодарности за идеята (прочетена тук) да се сложи лютеница в каймата   bouquet
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия