Нещо с кремвирши и кашкавал?

  • 2 499
  • 24
# 15
И аз не мога да ги догодя сърцата, винаги се сцепват. Кажете каква марка кренвирши ползвате, та не ви се сцепват?
Виж целия пост
# 16
И аз не мога да ги догодя сърцата, винаги се сцепват. Кажете каква марка кренвирши ползвате, та не ви се сцепват?

В редките случаи когато прибягвам до кренвирши, винаги купувам само на КЕН.
Виж целия пост
# 17
Класиката - цепиш кашкавала, слагаш в процепа малко масло и кашкавала и печеш на фурна или на скаричка.
Виж целия пост
# 18
Децата обожават тези мъфини
http://www.gotvetesmen.com/forum/index.php?PHPSESSID=f46163d96f4 … &topic=307.30
Виж целия пост
# 19
и красиво  Laughing често ги правя тия сърца


.......Как успявате момичета да оформите сърцето ....колкото и пъти да опитвам , с каквато и да било марка кренвирши винаги се цепват . Четох някъде че кренвиршите трябва да не са студени.....ами и така опитах ....не става и не  Sadстава ...цепят се .
..... Има ли накаква специална технология или само аз немога да ги правя ? Rolling Eyes Praynig
[/quote]
Като купувам кремвирши за сърца, гледам да са по-тънки, иначе наистина се цепят.
Виж целия пост
# 20
Днес с моята шерка измайсторихме нещо с кремвирш и кашкавал.
Един пакет бутертесто нарязахме на квадратчета, върху всяко квадратче наредихме парченца кремвирши, отгоре парче кашкавал и наръсихме с маково семе. И хайде в горещата фурна. Стана голяма вкусотия.
Виж целия пост
# 21
ще покажиш ли снимчица??? Мама Тин
Виж целия пост
# 22
Е как да покажа като ги ометохме още топли, другия път обещавам Peace
Виж целия пост
# 23
Ето това вечеряхме тази вечер, допълнено със салатка:
   
Виж целия пост
# 24
Кампари (по Сопранов) красиво е....
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия