Домашен крем.Как?

  • 32 775
  • 21
# 15
Радвам се  Hug
Виж целия пост
# 16
Момичета, не го правете това със суровите белтъци.
Правих го този крем, докато не докарах салмонелоза на 5 човека с него (с белтъците на сняг),
хем яйцата бяха домашни.

Това просто за информация, пък всеки както си реши.

направо ме срази  #Crazy аз винаги така го правя и това е любимият ми крем между другото Rolling Eyes
Виж целия пост
# 17
И аз винаги го правя с разделяне.Знам за салмонелата, но тя може да се хване и от друго. Ако те е страх, топи яйцата като в ДГ -процент на хлорна вар(не помня съотношението обаче) за обеззаразяване.
Виж целия пост
# 18
И аз го правя като Мимис - супер е!
Виж целия пост
# 19
Крема който е дала  Мимис и аз го правя,знам го от много време и става супер Peace,а и за торти става,че с тези сметани вече....
Виж целия пост
# 20
И моята рецепта е като на Мимис...ползвам кремчето преди всичко за пълнеж на торти, като оцветявам част от него с какао.А ако се замести какаото с няколко лъжици шоколад се получава нещо страхотно.Пробвайте! Wink
Виж целия пост
# 21
Аз го правя като bilqna_69.Става много вкусен.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия