Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Някой сблъсквал ли се е с проблема "Липом"

  • 315 738
  • 460
Здравейте
Интересува ме къде в София да заведем нашата бебка за да остранят липома ..Диагнозата я поставиха в Пловдив и казаха ,че трябва да се следи ако нарастне д се оперира .Прегледа беше март месец и още тогава беше с размери 2,5 на 2.5см а сега нарастан повече и продължава да расте.
Моля ви помагайте
Виж целия пост
# 1
Мина ли ви операцията на небцето?
Не е ли могло да мине тогава, с една упойка?
Доколкото знам, операцията е елементарна.
Виж целия пост
# 2
Здравей firebird
Операцията мина отдавна и тогава още не се знаеше какво е това образувание .За съжаление в Бургас специалисти не се намират лесно , смело мога да кажа такива липсват и все трябва да ходим в други градове .Дори и за такова елементарно нещо , като това да установят какво е това ? Когато беше още само като белег , дори личната ни лекарка след записването ме пита какво е това ?Когато я сменихме и другата ме пита .Шо за лекари са това ? Предтависи  мен питат , а аз трябва тях да  питам #Cussing out ! Не ми се говори за лекари , че ми иде  #2gunfire     СКРЪЪЪЪБ     Cry   
 Вие къде ходите на прегледи за шънтовете в ушите пак в Пловдив ли ?
Проблеми с подредбата на зъбите имате ли?
Виж целия пост
# 3
Няма проблеми със зъбките, нито шънтове му сложиха, така че не ходим. Само дето не ще да говори.
Мисля, че можеш да питаш доц.Анастасов за липома, питай го в мейл или по телефона, дали маха такива работи и ако да, айде пак... аз на него поне му имам доверие, че то повечето доктори не стига, че не помагат, ами и само пари искат  #Cussing out
Виж целия пост
# 4
Гинко и за ушите го водихме в Пловдив, пак при Джамбазов, който му ги сложи.
Те бяха паднали почти сами, само едно парченце е било останало и го остраниха. Отидохме на преглед след една година.

За другото не мога да ти помогна за съжаление. Но в Бургас наистина няма кой знае какви специалисти.
Виж целия пост
# 5
На нас Джамбазов ни каза първи преглед 6 месеца след операцията ,след това на 1година .По всяка вероятност ще отидем  при него и в детската хирургия за липома.Първо мислех в София , но се отказах
Виж целия пост
# 6
Нашата кака имаше на ръчичката бучица,педито ни насочи към ортопед.Приеха ни за 1 ден в болница,след операцията се оказа ,че е фиброма.(първоначално мислеха ,че е липом)
Виж целия пост
# 7
Аз имам по наследство липом на коремната стена. Преди около 4 години го открих и лекаря при който ходих каза да не го пипам. Целия ми род има липоми на различни места по тялото. Доколкото знам са безобидни освен ако не са на място където пречат. Само брат ми си оперира липома защото беше на главата и го болеше при натиск. Оперира го в София, но не е търсил големи специалисти. Дори не лежа в болница. Сутринта отиде гладен и жаден и го махнаха с местна упойка.
Виж целия пост
# 8
ЛИПОМ означава мастен тумор. Тоест топка от тлъстина със съответния жълт цвят, обвита в капсулна ципа, която се настанява в различни области на тялото - предимно под кожата (глава, шия, крайници, корпус).
Не е страшно, не е проблем да се махне. Hug
При възрастните може с местна упойка, но при децата общата упойка, макар и за кратко, е задължителна! Naughty
Виж целия пост
# 9
Здравейте?
може ли да ми кажете образувание, което е меко, леко подвижно и не боли над лявата вежда на детето ми, дали е липом. Тя е на 4г. а го забелязахме преди около2г. Като че ли има малко уголемяване.
Виж целия пост
# 10
Това са вродени кистички (дермоидни). Не са проблем, а оперативното им отстраняване е лесно - при добър подход не остава даже белег.
Виж целия пост
# 11
Благодъря Ви за бързия и за мен успокояващ отговор. Скоро трябва да я заведа при специалист, но не знам към какъв да се обърна. Може би към детски хирург?
Виж целия пост
# 12
Потърсете ме на 0888 373 857.
Може да дойдете при мен в Детска хирургия "Пирогов" или в новия ми кабинет близо до "Руски паметник".
Виж целия пост
# 13
ЗДРАВЕЙТЕ НА ВСИЧКИ! АЗ СЪЩО ИМАМ ЛИПОМИ ПО ЦЯЛОТО ТЯЛО.ПО ТОЧНО ПО ШИЯТА,ПОД МИШНИЦИТЕ, ГЪРДИТЕ Е КОРЕМА. НЕ МЕ БОЛЯТ КАТО ГИ ПИПАМ НО ТЕ  СЕ ВЪЗПАЛЯВАТ И СЕ ПЪЛНЯТ С ГНОЙ И ТОГАВАА АДСКИ БОЛИ Twisted EvilОТСТРАНЯВАТ ГИ ОПЕРАТИВНО И ПАК СЕ ВЪЗПАЛЯВАТ КАЖЕТЕ МИ КАКВО ДА ПРАВЯ И КЪДЕ ДА ОТИДА
Виж целия пост
# 14
КАЖЕТЕ МИ КАКВО ДА ПРАВЯ И КЪДЕ ДА ОТИДА

На колко сте години? Със сигурност ли са липоми - така ли казват Вашите лекари? Има малко по-различна форма на липомната болест, която рецидивира въпреки хирургичното отстраняване.
Обикновено липомите се разполагат по главата и гърба.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия