Пълнен Крем карамел

  • 31 723
  • 193
# 45
Здравейте на всички.Много се радвам че решихте да пробвате рецептата,но още повече се радвам че ви е харесала.Виждам от снимките че сте се справили страхотно. Simple Smile
Виж целия пост
# 46
О, в къщи тази рецепта и на почит.Всички много я харесват.Благодаря, че ме подсети ,ще я направя тези дни  bouquet
Виж целия пост
# 47
Много интересно! Ние днес тамън изядохме класическия.
А колко време печете, нали по принцип крем карамела се пече дълго?
Виж целия пост
# 48
Много интересно! Ние днес тамън изядохме класическия.
А колко време печете, нали по принцип крем карамела се пече дълго?


Понеже всеки път го правя на различна температура в зависимост от това колко време имам(правила съм го от 160C до 300C,винаги си е супер и без шупли),като вземе да става златист си го боцкам с клечки за зъби и според тях преценям,ако клечката е чиста значи е готово.
Виж целия пост
# 49
Много интересно! Ние днес тамън изядохме класическия.
А колко време печете, нали по принцип крем карамела се пече дълго?

Вчера като го правих го пекох на 160 градуса 55 минути
Виж целия пост
# 50
О, тази торта е любима на всички в къщи. Много бърза и лесна за приготвяне и многоооо вкусна. Мама ме научи да я правя. Сега се подсещам, тия дни да я приготвя и да поканя мама на гости. Hug
Виж целия пост
# 51
Интересна рецепта, благодаря на авторката....в скоро време ще я пробвам, засега ще отиде в тефтера.
Виж целия пост
# 52
Интересна рецепта, благодаря на авторката....в скоро време ще я пробвам, засега ще отиде в тефтера.


И после чакам отзивите да знаеш. Simple Smile
Виж целия пост
# 53
Моят мъж се примоли да му го направя пак.
Виж целия пост
# 54
Е браво.Много се радвам.И този път ли с козуначе?Хайде дай с кроасанчета този път.
Виж целия пост
# 55
Тц ,нито кроасани,нито козунак имам вкъщи.Днес купих бутер тесто,но на килограм ,от една баничарница.С него няма да се получи,а вече съм много уморена да ходя навън.И утре е ден.
Виж целия пост
# 56
Този път мъжо ще почака. Simple Smile
Виж целия пост
# 57
Подсетихте ме, утре ще го забъркам.
С цели кроасанчета ли го правите, или ги нарязвате на филийки?
Виж целия пост
# 58
Тази рецепта е страшна- знам я от години
Видоизменила съм я така:
В чашки за крем-карамел слагам или по 2 малки кроасанчета или парче козунак или от голям кроасан
Така се получава индивидуална порция - супер е за сервиране ,а ако се украси и със сметана-ммммм-домакинята ще обере овациите
Peace
Виж целия пост
# 59
Подсетихте ме, утре ще го забъркам.
С цели кроасанчета ли го правите, или ги нарязвате на филийки?


С цели мила и ги лепиш за карамелизираната захар.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия