Страхотен Кекс!

  • 66 501
  • 182
# 105
Белтъэците хубаво ги ояснихте, аз обаче не разбрах да жълтъците- как се слагат- един по един, или вече разбити??
Виж целия пост
# 106
Белтъэците хубаво ги ояснихте, аз обаче не разбрах да жълтъците- как се слагат- един по един, или вече разбити??

След като се отделят от белтъците се разбъркват и се прибавят внимателно към разбития сняг, поне аз така направих  Hug.
Виж целия пост
# 107
Благодаря на авторката, звучи интересно, ще го пробвам. Hug
Виж целия пост
# 108
Белтъэците хубаво ги ояснихте, аз обаче не разбрах да жълтъците- как се слагат- един по един, или вече разбити??

След като се отделят от белтъците се разбъркват и се прибавят внимателно към разбития сняг, поне аз така направих  Hug.

 
bouquet
Благодаря ти мила  Hug
Виж целия пост
# 109
До сега никога не ми се е получавал кекс при мен, сега ще пробвам за последно, дано да се надуе при печенето.
Виж целия пост
# 110
И аз ще го пробвам. Имам само един въпрос - ронлив  ли става ?
Виж целия пост
# 111
Здравейте пак. Направих го и стана много вкусен, страхотен е, дето аз не обичам благи работи ми хареса.
И аз ще го пробвам. Имам само един въпрос - ронлив  ли става ?
Трудно го отлепих от тавичката и ми стана от страните ронлив, но по средата не. А и му сложих на половината орехи, бях обелила колкото е по рецепта но като започнах да ги слагам и се оказа, че са много и сложих към половината. А и това колко дълго да се пече си е до фурна. Пуснах моята на 220гр., но на 15 мин замириса на поизгоряло и се наложи да го поизтържа отгоре, добре, че това минава от доло, та сега не ли личи по нищо.
А и направих и нещо друго, извадих малко от тестото в чашка и го разбих с какао след това, това от чашката го сипах накраятънко навсякъде и с върха на ножа го направих по сипаното на кръкчета и стана шарен.
 Хареса ми, много е вкусен.
Виж целия пост
# 112
Да май орехите по рецепта са много,аз слагам на око да покрие дъното
Виж целия пост
# 113
 Peace Рецептата е по мой вкус, защото е без бакпулвер или сода бикарбонат. Ще се опитам да го направя довечера. Heart Eyes
Виж целия пост
# 114
Кекса е страхотен  chef
Само че явно си зависи от фурната и моя леко прегоря но го изкарах по-рано Hug
Виж целия пост
# 115
Здравейте, днес и аз правих въпросния кекс и го намирам за страхотен - поздравления на авторката   bouquet и хиляди благодарности - веднага си го записах в тетрадката, само че добавих мъъъъъничко сода бикарбонат-която на момента угасих с оцетец и добавих и малко лимонов сок - стана превъзходен.
Виж целия пост
# 116
наистина кекса е страхотен доста често го правя
Виж целия пост
# 117
Радвам се че ви харесва,и аз редовно си го правя ,много бързо става и лесно,даже в момента имам още от него скоро правих Hug просто разделяш белтъците биеш ги на сняг със 1 чаша захар,прибавяш жълтъците и брашното и печеш,във формата има масълце и орехчета и е чудно Hug
Виж целия пост
# 118
Този кекс наистина е страхотен  Peace Аз го правя от 1 година ,но в  рецепта, която аз знам се прибавя олио и вода  Peace Правя и двойна доза на него ,когато очакваме гости  Peace  защото малката доза все не стига  Blush
Виж целия пост
# 119
Този кекс го видях много отдавна защо ли още не съм го направила?
В скоро време ще го пробвам ,ще го покажа и със снимки
ето го много ни хареса, макар че малко е препечен
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия