Да украсим храната с храна

  • 183 188
  • 488
# 240
А може би рибите са : трицона (маринована) - цаца (ама риба  Joy) или шпроти  newsm78
Виж целия пост
# 241
Сафрид ще стане. Той е дребничък. Но като гледам как заемат тавичката рибите и ми се струва, че някаква доста голяма чушка трябва да е.
Виж целия пост
# 242
пилето преди да го изпека обезкостено е и кожата е напълнена с месото и подправки
Виж целия пост
# 243
За мен това са шпроти. Тавичката не е толкова голяма, снимка а е правена от близо.
Виж целия пост
# 244
Записвам се в темичката,а по-късно може да се включа Heart Eyes
Виж целия пост
# 245
Пробвала ли си да правиш ориза като пилаф, за да стане всяко зрънце поотделно?
Аз загрявам 20-30 гр масло в тенджерка, сипвам ориза суров и разбърквам, за да се омажат зрънцата. После заливам с вода - на 1 ч.ч. ориз 2 ч.ч. вода, слагам сол, покривам с капак да заври, намалявам котлона на 1 и оставям така 10-12 мин. Не се вдига капака изобщо - като минат 10-те минути, дърпаш от огъня и пак без да отваряш! покриваш с кърпа и оставяш още 20-30 минути да преседи. Така той си поема всичката вода и като го отвориш, е страхотен - разбъркваш внимателно с две вилици и стои пръхкав, неразварен и няма нужда нито да го отцеждаш, нито да го плакнеш или да правиш каквито и да е манипулации. И вече може да му добавяш каквото искаш вътре.

хиляди благодарности Hug, страхотен ориз, и аз се чудех как да го направя хем да е цял, хем топъл, ама вече знам Wink Докато чаках 20мин запържих яйце и зеленчуци и стана като ориза в китайските ресторанти.  bouquet
Виж целия пост
# 246
За мен това са шпроти. Тавичката не е толкова голяма, снимка а е правена от близо.
Добре де, шпроти не е ли цаца всъщност? Или аз нещо греша. newsm78

Tandori, такива големи чушки Shocked тук не съм виждала. Мисля, че нямам шанс да намеря, така че май по-скоро би било удачно да сменя вида на рибите.
Виж целия пост
# 247
За мен това са шпроти. Тавичката не е толкова голяма, снимка а е правена от близо.
Добре де, шпроти не е ли цаца всъщност? Или аз нещо греша. newsm78...


Тъкмо щях да попитам каква е разликата между цацата и шпротите, защото и според мен е едно и също  Thinking
Виж целия пост
# 248
 Топченца от сиренца  Grinning

Виж целия пост
# 249
Много вкусни ми се виждат тези топченца ,моля за рецепта. Praynig
Прекрасно  ми изглеждат така натъркаляни  bouquet Heart Eyes
Виж целия пост
# 250
Топченца от сиренца  Grinning


Kакво сирене си ползвала, че може да се оформя така на топче? Или го намачкваш с вилица и после оформяш? Отгоре освен червен пипер, какво друго си сложила? Маково семе ли е това?
Виж целия пост
# 251
lorka barborka , fiesta ползвах сирене Фета /Дунавия/, прибавих чесън на прах и масло размекнато. Сложих ги малко във фризера да стегнат. После си мокря ръцете правя топчета и ги овалвам в подправка по желание. В този случай използвах маково семе, чубрица и червен пипер. Лентичките са от кашкавал за сандвичи. Ефектно е и вкусно. PeaceСиренето го намачках с вилица.
незнам защо ми стана толкова голяма снимката, след като се отваря втория път newsm78
Виж целия пост
# 252



Не е нещо особено - комбинация с една по-малка палачинка! Laughing
Виж целия пост
# 253
http://www.jaspari.info/2007/06/amazing-food-decor.html
Виж целия пост
# 254


http://www.kuharka.ru/viewtopic.php?t=145&postdays=0&pos … asc&start=165
тук можете да откриете страхотни неща
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия