Тиквеник

  • 4 211
  • 32
# 30
Naправи го най после. Стана страхотен.   chef

Обаче го направих със сурова тиква и орехите бяха счукани, а не смляни.

Мерси zа рецептата.  Hug
Виж целия пост
# 31
Gvendolin  -интересен тиквенодюлник си измислила,сигурно се е получило голяма вкусотия.Аз скоро пак ще правя,може да пробвам и твоя вариант. Mr. Green
Виж целия пост
# 32
Здравейте, аз правя тиквеник така : наръсвам кората с 1-2 ч.л. олио, отгоре настъргана тиква (сурова), след това последователно поръсвам със захар, орехи, канела и 1-2 ч.л. мед (разтопявам го леко в микровълновата). Завивам кората на нестегнато руло ,  редя в тавата и поливам с няколко лъжички мазнина. След изпичане завивам с кърпа да отпусне. Готовият тиквеник поръсвам със захар.

Ето снимка на днешния ми тиквеник:

http://images20.snimka.bg/004534140.jpg
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия