Свински джулан ?

  • 26 945
  • 19
# 15
http://i216.photobucket.com/albums/cc120/gaxit/DSC00026.jpg
http://i216.photobucket.com/albums/cc120/gaxit/DSC00034.jpg
Ето и джолана,който първо го сварих и после запекох в гювеча с червен  и черен пипер, дафинов лист и бяло вино.Червеното ми идва доста тежко като вкус.
Виж целия пост
# 16
Гювеч или със зеле на фурна.
Виж целия пост
# 17
http://i216.photobucket.com/albums/cc120/gaxit/DSC00026.jpg
http://i216.photobucket.com/albums/cc120/gaxit/DSC00034.jpg
Ето и джолана,който първо го сварих и после запекох в гювеча с червен  и черен пипер, дафинов лист и бяло вино.Червеното ми идва доста тежко като вкус.

Леле, супер вкусно изглежда  chef Бравос!  Grinning
Виж целия пост
# 18
http://i216.photobucket.com/albums/cc120/gaxit/DSC00026.jpg
http://i216.photobucket.com/albums/cc120/gaxit/DSC00034.jpg
Ето и джолана,който първо го сварих и после запекох в гювеча с червен  и черен пипер, дафинов лист и бяло вино.Червеното ми идва доста тежко като вкус.

Леле, супер вкусно изглежда  chef Бравос!  Grinning
Абсолютно!  Peace
Виж целия пост
# 19
Няколко дни вече чета тази тема - мислех да пускам рецепта, после се отказах. Сега пак реших да я пусна. Пък е и само линк - няма да ме озори много Wink

Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия