Как да съхраня домашни крутони за дълго време

  • 2 401
  • 6
Искам да ви попитам как мога да съхраня домашно притотвени крутони за по-дълго. Имам повече от половин хляб,който ще правя на крутони но просто няма да можем да ги изконсумираме всичките наведнъж.Затова се обръщам към вас с молба за съвет към една начинаеща мама в света на кулинарството.
Предварително ви благодаря за съветите!
Лека и спокойна вечер на всички.
Виж целия пост
# 1
Здравей,

Първо нарязваш (или начупваш) хляба на малки хапки, запичаш ги във фурната и като изстинат хубаво ги слагаш в найлонов плик (без дупки), който завръзваш хубаво. Предполагам, че ако имаш от системите за вакуумиране ще стане още по-добре, но и само в плик се съхраняват за няколко месеца.

При печенето може да поръсиш и подправки по желание Simple Smile

Поздрави!
Виж целия пост
# 2
Като са в плик няма ли да хванат мухъл  Thinking
Виж целия пост
# 3
В хартиен плик.
Виж целия пост
# 4
Здравей,

Първо нарязваш (или начупваш) хляба на малки хапки, запичаш ги във фурната и като изстинат хубаво ги слагаш в найлонов плик (без дупки), който завръзваш хубаво. Предполагам, че ако имаш от системите за вакуумиране ще стане още по-добре, но и само в плик се съхраняват за няколко месеца.

или


Кое от двете, ако някой е изпробвал нека сподели.
Виж целия пост
# 5
   И в двата варианта съхранявам по няколко месеца. Моят съвет е още на филийки да ги намажете с олио или масло, да ги поръсите с червен пипер, подправки, каквито обичате, и чак тогава ги нарязвате на хапки и печете - стават тип брускети.
Виж целия пост
# 6
Благодаря ви за бързите и ценни съвети!
Имам хартиени пликове и ще пробвам в тях първо.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия