И аз да попитам: за киселото мляко?

  • 2 299
  • 64
# 60
Давам домашно заквасено кисело мляко, всички вкъщи го предпочитаме пред купеното! Педиатърката ме посъветва само да обирам каймака преди да го заквасим!
и аз съм на същото мнение! Единственото мляко, в което можеш да си сигурен, че няма никакви консерванти, нишестета и всякакви там боклуци е домашно квасеното. Аз си купувам прясно/истинско/ всяка седмица и си го квася.Няма друг такъв вкус от купешките
Виж целия пост
# 61
Аз преди квасех за Йони. Той яде само домашно квасено, а от купуваните Верея, Маркели или Герма. Другите марки от малък не ги искаше. Той от 8 месеца е на кисело мляко тъй като отказа адаптираното . В шишето му не се виждаше марката на млякото, но той си ги различаваше на вкус.
Виж целия пост
# 62
борчвор или елена
Виж целия пост
# 63
Наскоро четох в списание "Тема" една своеобразна "класация", която нямаше за цел да прави скрита реклама на млекопреработвателните фирми, а да покаже кое е най-истинското българско кисело мляко, т.е. в кой продукт има най-много живи млечно-кисели бактерии. Факт - "Данон" беше на последно място, а на първо - "Роса".
Аз лично купувам прясно мляко от наши съседи (убеждавам се, че дори и в малките градове скоро това ще бъде "лукс") и си го квася сама! Прилагам чудесна технология вече 5 години, ако желаете, ще ви я опиша  Peace
Виж целия пост
# 64
И аз си правя домашно кисело мляко, с купено домашно прясно мляко. Иначе, ако свърши, давам каквото има.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия