Принцеси с кайма, но не на скара - как?

  • 11 355
  • 37
Малката иска принцеси с кайма, но в момента за съжаление не мога да ползвам скарата. Дали ще станат и на фурна? Има ли нещо, което се слага допълнително, за да не се свиват примерно..?
Виж целия пост
# 1
Не виждам причина да не станат,аз съм правила.Само че слагам решетката на средното,а не долу.
Виж целия пост
# 2
сложи решетката на фурната почти най-горе, но не съвсем на последната степен, че ще изгорят.
Ако имаш функция грил- супер, ако не- пусни на горно печене на висока Т и си готова.
Виж целия пост
# 3
Само във фурната ги правя-
тя събира по повече и стават на веднъж Wink
Докато ги мажеш я включи да загрява,
мушкаш ги в горещата фурна и.....готово Grinning
Виж целия пост
# 4
Само във фурната ги правя-
тя събира по повече и стават на веднъж Wink
Докато ги мажеш я включи да загрява,
мушкаш ги в горещата фурна и.....готово Grinning
и аз така Mr. Green
Виж целия пост
# 5
Аз пък ги правя на горещ тефлонов тиган и стават страхотно и бързо. Даже ги пека от 2те страни.
Виж целия пост
# 6
Виждала съм на басейн Диана - правеха ги на отворена фурна Раховец, скарана беше по-средата. Иначе принцесите бяха намацани фабрично и само ги печаха. За да не се свиват съм чувала, че каймата по края се набожда с вилица, но не съм пробвала.
Виж целия пост
# 7
Свекърва ми прави принцеси с кайма,като пържени филийки.Стават божествени.
Виж целия пост
# 8
Направих ги във фурната, за секунда се подвуомих дали да не ги направя на грил тигана, но се отказах. Със сигурност на фурна не са така вкусни, както на скара.
Виж целия пост
# 9
Направих ги във фурната, за секунда се подвуомих дали да не ги направя на грил тигана, но се отказах. Със сигурност на фурна не са така вкусни, както на скара.
Значи следващия път на тигана! Laughing  bouquet
Виж целия пост
# 10
Аз пък ги правя на горещ тефлонов тиган и стават страхотно и бързо. Даже ги пека от 2те страни.
За първи път чувам за принцеси на тиган. С намазаната с кайма страна ли ги слагаш в тигана?
Виж целия пост
# 11
Казвали са ми , че за да не се свива каймата се омесвала с настърган кашкавал и така се мажат филийките. Със сигурност поне няма да е зле на вкус , но не съм пробвала.
Виж целия пост
# 12
Само във фурната ги правя-
тя събира по повече и стават на веднъж Wink
Докато ги мажеш я включи да загрява,
мушкаш ги в горещата фурна и.....готово Grinning
и аз така Mr. Green

И аз  Grinning
Виж целия пост
# 13
Когато имам повечко кайма и време, намазвам филийките и ги замразявам.  После направо пека на гореща скара или грил тиган. Стават много бързо. Не залепят и не се свива каймата.


Свекърва ми прави принцеси с кайма,като пържени филийки.Стават божествени.
izabela , моля те, напиши по-подробно за тези принцеси.
Виж целия пост
# 14
Маже се едната страна на филията с кайма,след това се намазва с яйце от двете страни и се пържи.  chef
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия