Принцеси с кайма, но не на скара - как?

  • 11 395
  • 37
Малката иска принцеси с кайма, но в момента за съжаление не мога да ползвам скарата. Дали ще станат и на фурна? Има ли нещо, което се слага допълнително, за да не се свиват примерно..?
Виж целия пост
# 1
Не виждам причина да не станат,аз съм правила.Само че слагам решетката на средното,а не долу.
Виж целия пост
# 2
сложи решетката на фурната почти най-горе, но не съвсем на последната степен, че ще изгорят.
Ако имаш функция грил- супер, ако не- пусни на горно печене на висока Т и си готова.
Виж целия пост
# 3
Само във фурната ги правя-
тя събира по повече и стават на веднъж Wink
Докато ги мажеш я включи да загрява,
мушкаш ги в горещата фурна и.....готово Grinning
Виж целия пост
# 4
Само във фурната ги правя-
тя събира по повече и стават на веднъж Wink
Докато ги мажеш я включи да загрява,
мушкаш ги в горещата фурна и.....готово Grinning
и аз така Mr. Green
Виж целия пост
# 5
Аз пък ги правя на горещ тефлонов тиган и стават страхотно и бързо. Даже ги пека от 2те страни.
Виж целия пост
# 6
Виждала съм на басейн Диана - правеха ги на отворена фурна Раховец, скарана беше по-средата. Иначе принцесите бяха намацани фабрично и само ги печаха. За да не се свиват съм чувала, че каймата по края се набожда с вилица, но не съм пробвала.
Виж целия пост
# 7
Свекърва ми прави принцеси с кайма,като пържени филийки.Стават божествени.
Виж целия пост
# 8
Направих ги във фурната, за секунда се подвуомих дали да не ги направя на грил тигана, но се отказах. Със сигурност на фурна не са така вкусни, както на скара.
Виж целия пост
# 9
Направих ги във фурната, за секунда се подвуомих дали да не ги направя на грил тигана, но се отказах. Със сигурност на фурна не са така вкусни, както на скара.
Значи следващия път на тигана! Laughing  bouquet
Виж целия пост
# 10
Аз пък ги правя на горещ тефлонов тиган и стават страхотно и бързо. Даже ги пека от 2те страни.
За първи път чувам за принцеси на тиган. С намазаната с кайма страна ли ги слагаш в тигана?
Виж целия пост
# 11
Казвали са ми , че за да не се свива каймата се омесвала с настърган кашкавал и така се мажат филийките. Със сигурност поне няма да е зле на вкус , но не съм пробвала.
Виж целия пост
# 12
Само във фурната ги правя-
тя събира по повече и стават на веднъж Wink
Докато ги мажеш я включи да загрява,
мушкаш ги в горещата фурна и.....готово Grinning
и аз така Mr. Green

И аз  Grinning
Виж целия пост
# 13
Когато имам повечко кайма и време, намазвам филийките и ги замразявам.  После направо пека на гореща скара или грил тиган. Стават много бързо. Не залепят и не се свива каймата.


Свекърва ми прави принцеси с кайма,като пържени филийки.Стават божествени.
izabela , моля те, напиши по-подробно за тези принцеси.
Виж целия пост
# 14
Маже се едната страна на филията с кайма,след това се намазва с яйце от двете страни и се пържи.  chef
Виж целия пост
# 15
Благодаря,   bouquet izabela   bouquet. Това ще го пробвам!
Виж целия пост
# 16
Само във фурната ги правя-
тя събира по повече и стават на веднъж Wink
Докато ги мажеш я включи да загрява,
мушкаш ги в горещата фурна и.....готово Grinning
и аз така Mr. Green

И аз  Grinning
Вие пък да не видите нещо Whistling

Аз пък слагам отгоре и кашкавал bowuu
Виж целия пост
# 17
И на фурна стават.Малко поизсъхват,но...пак стават. Peace
Виж целия пост
# 18
   Аз ги правя и на скара, и във фурната, и в микровълновата на грил, всякак стават.  cook  Хватката да не се свиват е следната : каймата се омесва с малко топла(хладка) вода и така се нанася на филията. Гаранция, че ще си стои на мястото.  Party Каза ми го една готвачка в пицария, принцесите и винаги бяха страхотни.  Crazy
Виж целия пост
# 19
И на фурна стават.Малко поизсъхват,но...пак стават. Peace

Да, на фурна ще са по-сухи и няма да имат същия вкус.
Виж целия пост
# 20
   Аз ги правя и на скара, и във фурната, и в микровълновата на грил, всякак стават.  cook  Хватката да не се свиват е следната : каймата се омесва с малко топла(хладка) вода и така се нанася на филията. Гаранция, че ще си стои на мястото.  Party Каза ми го една готвачка в пицария, принцесите и винаги бяха страхотни.  Crazy
Ще пробвам!  Peace
Виж целия пост
# 21
Аз ги правя на фурна и ги харесваме,не са сухи.Винаги слагам настърган кашкавал в каймата и много подправки.
Виж целия пост
# 22
И на фурна стават.Малко поизсъхват,но...пак стават. Peace

Да, на фурна ще са по-сухи и няма да имат същия вкус.
Ако фурната е добре загрята, не изсъхват Wink
Виж целия пост
# 23
   Аз ги правя и на скара, и във фурната, и в микровълновата на грил, всякак стават.  cook  Хватката да не се свиват е следната : каймата се омесва с малко топла(хладка) вода и така се нанася на филията. Гаранция, че ще си стои на мястото.  Party Каза ми го една готвачка в пицария, принцесите и винаги бяха страхотни.  Crazy
Ще пробвам!  Peace
  Пробвай !  Hug Слагай вода без притеснение, да стане такава смес, че да се маже лесно.  Peace
Виж целия пост
# 24
Аз пък омесвам каймата с маргарин и отгоре слагам малко настърган кашкавал. Но пека в парти грил. Във фурната стават по сухи.
Виж целия пост
# 25
А аз винаги слагам кайма и отгоре настъргвам малко кашкавалче и никога не ми се е свивала каймата. newsm78 Пека ги в парти грил.Обикновено ползвам каймата на Сами-М.
Виж целия пост
# 26
Как печете принцесите с кайма на скарата?
За фурната и парти грила ясно, в микровълновата пък ми стават много твърди.
Виж целия пост
# 27
Да побутна темата, но сериозно бихте ли казали, как се пекът принцеси на скара(за обикновенна скара ли става дума)?  Thinking
Виж целия пост
# 28
Да побутна темата, но сериозно бихте ли казали, как се пекът принцеси на скара(за обикновенна скара ли става дума)?  Thinking

Аз го разбирам това "скаричка",като парти-грил скаричките.
Виж целия пост
# 29
Как печете принцесите с кайма на скарата?
За фурната и парти грила ясно, в микровълновата пък ми стават много твърди.
Пека принцеси само в микровълновата на грила стават чудесни и супер мекички-може би зависи от модела а филиите ги чмажа предварително с малко маргарин или масло
Виж целия пост
# 30
Забъркавам каймата с черен пипер(млян),кимион,настърган кашкавал и малко топличка водичка(стават сочни и каймата не се свива).Намазвам на филиите и ако пека във фурна - само на горен реотан.Никога не съм имала гаф..
Виж целия пост
# 31
И аз на фурна ги правя като слагам скарата по средата и включвам да пече само отгоре. Слагам в каймата и кашкавал и стават супер!

Това за принцеси в тиган за първи път го чувам и ми изглежда много интересно, макар че не си го представям как ще стане newsm78
Виж целия пост
# 32
на тостер също стават много вкусни принцесите
Виж целия пост
# 33
Правя ги само на фурна-не изсъхват!Използвам горен нагревател и с вентилатор ,когато искам да станат по- хрупкави!
Виж целия пост
# 34
На скара стават по вкусни, омесвам ги с подправки и мажа на филията първо пека от страната на месото.
Топли ги наръсвам с кашкавал.Ядеш кюфтето с хляба с един коршум два заека.
Виж целия пост
# 35
Забъркавам каймата с черен пипер(млян),кимион,настърган кашкавал и малко топличка водичка(стават сочни и каймата не се свива).Намазвам на филиите и ако пека във фурна - само на горен реотан.Никога не съм имала гаф..
  Да, и аз писах, че с вода стават страхотни.    chef
  Никой ли не пробва, да се похвали ?  Flutter
Виж целия пост
# 36
Ако правя много ги мятам в силно загрята фурна.Пека най отгоре.
За да не изсъхват може да се сложи най отдолу във фурната тава с вода.Аз не съм пробвала  Naughty ,ние обичаме по хрупкави сандвичи.
Хватката да не се свиват е следната : каймата се омесва с малко топла(хладка) вода и така се нанася на филията. Гаранция, че ще си стои на мястото....
Номера с водата го правя и аз -знам го от години от едно приятелче готвач.Не се свиват действително.Още по-добре е ако се сложи газирана вода .Подправките и кашкавала са по-избор  Flutter
Виж целия пост
# 37
Все на грил тиган ги правя.Мажа филийките и пека първо с каймата надолу, също както на открита скара.Нищо не залепва и стават много бързо. Simple Smile
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия