Двуцветен шоколадов сладкиш

  • 7 861
  • 18
# 15
Лабрекс,имам нужда от малко консултация.Долната част на сладкиша не ми е станала толкова дебела,колкото на снимката.Горе-долу 2 пъти е по-тънка....
  (За набухвател съм сложила сода бикарбонат + лимонов сок..... Rolling Eyes )
  Какво да направя следващия път,за да бъдат еднакво дебели и двата блата?

Аз слагам чаена лъжичка бакпулвер в жълтъчената смес. В оригинала на рецептата е без набухвател, но се изплаших да не стане някоя подметка и реших да сложа. Всъщност жълтата част си става по-тънка от бялата, но би трябвало и от содата + лим.сок да се вдигне.

Ето две снимки на сладкиша от сайта, вижте как изглежда, мен ме примами малката снимчица горе. Embarassed
Виж целия пост
# 16


Ето две снимки на сладкиша от сайта, вижте как изглежда, мен ме примами малката снимчица горе. Embarassed
     Моя изглежда точно,като на голямата снимка!
     Друг път ще сложа лъжичка бакпулвер,а не сода+лимон,и ще видим.... Simple Smile
     Благодаря ти! Grinning
Виж целия пост
# 17
Аз даже повторих  Mr. Green
Виж целия пост
# 18
  и аз! Grinning
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия