как се приготвят овесени ядки?

  • 3 031
  • 12
интересува ме как се приготвят и откога може да се дават?благодаря за отговорите!
Виж целия пост
# 1
Има два основни начина - или ги сваряваш (аз така ги правя) и след това добавяш АМ, масло, сирене, захар, по вкус. Или се накисват за една нощ във вода и после пак същото. Дават се поне след 8-ми месец, когато може да се въведе вече глутенът.
Виж целия пост
# 2


 Когато започнах да ги давам ги сварявах и след като изстинат добавях настъргана ябълка и намачкан банан.

  Ако ще ги вариш винаги преди да ги махнеш от колтлона гледай да има вода в тях.Когато изстинат поемат водата и стават на туткал.
Виж целия пост
# 3
Овесени ядки
Овесени ядки как и по-колко на 10 мес.?
Овесени ядки за закуска - как?
Овесени ядки
Виж целия пост
# 4
След 10 месец мисля, че се дават овесени ядки. Аз ги сварявах и добавях АМ.
Виж целия пост
# 5
Въведох с тях глутена на 10 м. Варя ги и след това добавям масло и сирене.
Виж целия пост
# 6
Кисна овесените ядки въвъ вряла вода за 2 часа после прецеждам, добавям АМ и настъргана ябълка/ круша или банан/.Купувам финни овесени ядки и не ги пасирам.
Виж целия пост
# 7
Има много добри "Фини овесени ядки"- стават чудесни при накисване в гореща вода. След това им добавям АМ и сирене. Подслаждам ги с малко мед. Започнах да ги давам след годинка и рядко ги приготвям, тъй като малкият ми син е склонен към разстройство, а те разхлабват, медът- също. На големият обаче действаха чудесно.
Виж целия пост
# 8
Слагам водичка и ги варя за 2 мин. точно в микровълнова печка/иначе изкипяват/. После слагам различни неща всеки ден.




Виж целия пост
# 9
Аз започнах да давам след седмия месец, когато въведох и глутена.
Варя ги, докато омекнат, после прибавям плод и малко АМ и пасирам.
Няколко пъти съм давала съм и със сирене и масло. Peace
Виж целия пост
# 10
След 7 - мия месец започнах да давам, след като въведох глутена. Сварявам около 2 с.л. във вода /варя около 5 мин./ и след това добавям масло, сирене, ябълка и пасирам всичко.
Виж целия пост
# 11
Има два основни начина - или ги сваряваш (аз така ги правя) и след това добавяш АМ, масло, сирене, захар, по вкус. Или се накисват за една нощ във вода и после пак същото. Дават се поне след 8-ми месец, когато може да се въведе вече глутенът.
Ок,но искам да питам нещо-моята педиатърка каза че слагайки в попарата или в овесените ядки масло,сирене и захар като добавя АМ ще стане много калорично и е излишно.Аз не съм мн сигурна и затова питам.И само една доза АМ ли слагате или  повече newsm78  bouquet
Виж целия пост
# 12
Има два основни начина - или ги сваряваш (аз така ги правя) и след това добавяш АМ, масло, сирене, захар, по вкус. Или се накисват за една нощ във вода и после пак същото. Дават се поне след 8-ми месец, когато може да се въведе вече глутенът.
Ок,но искам да питам нещо-моята педиатърка каза че слагайки в попарата или в овесените ядки масло,сирене и захар като добавя АМ ще стане много калорично и е излишно.Аз не съм мн сигурна и затова питам.И само една доза АМ ли слагате или  повече newsm78  bouquet
Слагаш масло, сирене или АМ - това са 2 различни варианта. Не всичко накуп! Naughty
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия