Рецепти за сач!

  • 125 210
  • 170
# 150
И при мен се получи така, аз вече си го мия с веро и вода след всяко ползване, напоих го с оцет да постои и после го измих, натърках го и с разрязана глава лук, и мисля, че се пооправиха нещата. Пробвайте, може да се получи!  Rolling Eyes
Виж целия пост
# 151
Здравейте Simple Smile

най-накрая си прибрах сача от мамини (всеки път като си ходя, забравям да си го взема). Преди 2 години, като си го купих, готвих няколко пъти, голям мерак ми беше. Както си му е редът, го мазах с олио, пекох на фурна и т.н. Бях го увила в една торба, но сега го намерих без торбата Confused - отгоре прашасал, а отдолу - олиото с което е бил напоен, потекло/пропуснало и гранясало. Стои мътно и твърдо и не става да се избърше Sick
Сега се чудя как да процедирам - да го нагрявам ли, да рискувам да го мия на чешмата ли? нещо с лук, хляб с мляко ли да го почиствам.. newsm78
Да не говорим, че и котлона ми е керамичен, та хич не съм сигурна, ако се спука от кое по-напред ще е Grinning
Виж целия пост
# 152
и аз вече имам сач и се записвам да ви следя. засега проучвам как да го обработя първоначално та да ми е верен по-дълго. казаха ми че по-добре било със лой да се намаже.
Виж целия пост
# 153
Купих си сач и сега ще прочета темата как точно да действам  Peace Съжалявам, че не си купих поставка от Троян и сега се чудя във Варна къде мога да си намеря  Thinking
Виж целия пост
# 154
Радина - в СБА -Аспарухово на втория етаж има поставки за сач няколко размера видях
Виж целия пост
# 155
Купих си сач и сега ще прочета темата как точно да действам  Peace Съжалявам, че не си купих поставка от Троян и сега се чудя във Варна къде мога да си намеря  Thinking
И в Метро има Hug
Виж целия пост
# 156
Чудесни неща се получиха в сача, с голям кеф ги готвих и ядохме. Но за съжаление сача ми се пукна, не знам от газта ли е или просто е имало шупла....
Виж целия пост
# 157
Здравейте момичета, следя темата с интерес. Ето го и моят сач Simple Smile Хубава и спокойна вечер Simple Smile
Виж целия пост
# 158
Да се запиша и аз в тази вкусна тема. Имам сач от доста време ползваме го навън върху открит огън /но не много силен, от време на време добавяме въглени, които сме издърпали навън, като първо го затопляме /стои близо до огъня/ и на бакона си имаме барбекю. Ето малко снимки
От балкона
Тази твой пост беше пресуден да се регистрирам на форума. javascript:void(0);
Мислам че ме разбирате т.е се надявам , защото не знам да пиша по блгарски- аз сам от  Македония Simple Smile
verabel  chef снимките ти се отлични и апетитни, но при нас няма такива сачове
Виж целия пост
# 159
И аз се сдобих  със сач.  Grinning Ще го пробвам на газовия котлон...дано няма поражения newsm78
Виж целия пост
# 160
Да се запиша и аз в тази вкусна тема. Имам сач от доста време ползваме го навън върху открит огън /но не много силен, от време на време добавяме въглени, които сме издърпали навън, като първо го затопляме /стои близо до огъня/ и на бакона си имаме барбекю. Ето малко снимки
От балкона
Тази твой пост беше пресуден да се регистрирам на форума. javascript:void(0);
Мислам че ме разбирате т.е се надявам , защото не знам да пиша по блгарски- аз сам от  Македония Simple Smile
verabel  chef снимките ти се отлични и апетитни, но при нас няма такива сачове

Благодаря, макар и с много закъснение!
Виж целия пост
# 161

Здравейте,
И ние се сдобихме със сач и го изпекохме с олио докато спря да попива. Не сме го ползвали още, защото много силно ми мирише на застояло олио. Има ли решение за този проблем. Не съм го мила, защото не знам как ще му се отрази  Моля ,дайте ми съвет !!!
ПОЗДРАВИ
Виж целия пост
# 162
Аз знам, че керамичен сач се маже само със свинска мас или зехтин.
Те нямат свойството да гранясват.

Ние на 2 пъти си купувахме сач и двата пъти бяха некачествени. Имаше пясък в клината.  Sick #Crazy Представете си.

Може ли да ми кажете, тези които имате от Ветро такива сачове, дали са ви качествени.
Второ, Ползвате ли сача на керамичен котлон? Надрасква ли се котлона?
Виж целия пост
# 163
https://www.youtube.com/watch?v=KzxRjIEFY3c

https://www.youtube.com/watch?v=8xQgahIKv8Y

Сач, ама различен.
Виж целия пост
# 164
Здравейте момичета!
Защо да не се мие сач, не мога да разбера? Аз имам гювеч и гювечета, глинени и си ги мия и нямат никакъв проблем ...
Странно е да си сготвил и да го забършеш с хартия, то така е един вид си е мръсно..


Та, аз идвах с друга мисъл.
Може ли да ми предложите рецепти за сач?
Без месо.... защото в къщи ядем единствено кайма, т.е. кюфтета и кебапчета.
Всичко друго ни е постно, картофки и разни други /чушки не ядем!/ .

Мислех си за някакъв сач с пърленка и нещо да има , но не мога да намеря рецепти. То всичко е свързано с пилешки и свински късчета месо, а мен това не ме устройвра.

За сега само тази рецепта харесах, но ми се иска да имам още няколко, за да редувам.
https://lussisworldofartcraft.blogspot.com/2018/07/meatballs-and … lay-pot-sach.html
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия