Откога ястия с кайма?

  • 1 404
  • 19
# 15
И във Фантастико има био-щанд, ама месо не съм виждала, макар че има био-ферми в БГ. Затова домашно е най-лесно.
Ето тук са изброени био-храните на нашия пазар.
Виж целия пост
# 16
Когато започнете да давате месо. Не е препоръчително каймата да е купена. Аз купувам телешко 70% и свинско 30% и ми я мелят в магазина пред мен.  Peace
дори сега приготвих мусака на Йоана Laughing
Виж целия пост
# 17
Не съм давала още кайма, но както казвате, ще купя смляна пред мен  Laughing, тъкмо ще разнообразя ястията, че вече не знам какво ново да яде г-цата! Crazy Затова   bouquet.
Виж целия пост
# 18
Най добре да си купуваш месо и да го мелиш. Ако нямаш тази възможност в повечето големи вериги може да си избереш прясно и подходящо месо, мелят го на място пред теб. Peace
Виж целия пост
# 19
Ами ако в каймата има свинско - след 10 месец поне, иначе ако е само телешка - може и след 8 месец.  Peace
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия