Пилешки крилца - бързо, лесно, мнооого вкусно!

  • 13 349
  • 31
# 15
Да се включа с рецепта за аламинутни, мързеливи, вкусни крилца, сътворена заедно с неволята. Миналата седмица загубих представа за времето в парка и се прибрахме в последната възможна секунда. Измих охладените крилца, наръсих ги обилно в йената със соев сос и бира, метнах ги във фурната и ги оставих да се пекат.
Виж целия пост
# 16
Рецептата с кис. мляко и чесън като марината на пил. крилца я направих през уикенда. Страхотни станаха- много вкусни и много крехки!!!
Виж целия пост
# 17
Звучи наистина вкусно и лесно
А какво се парави с всичкото това мляко?
Изхвърля ли се Rolling Eyes
Виж целия пост
# 18
Под капак /фолио/ ли се пекат?
Виж целия пост
# 19
Ето и една рецепта за пилешки крилца и от мен.
Първо разрязваме крилцата на две. Топиме ги в разтопено масло, овалваме ги в галета и настърган кашкавал, редиме ги върху фолио в тавичка и ги запичаме във фурна!
Много бързо, лесно и , разбира се, много вкусно!
Виж целия пост
# 20
Под капак /фолио/ ли се пекат?
и дали може да се пробва с бутчета newsm78
Виж целия пост
# 21
Под капак /фолио/ ли се пекат?
и дали може да се пробва с бутчета newsm78
Да, може, стават също много вкусни!  Peace
Виж целия пост
# 22
аз правя крилцата така  топя ги в майоназа после в галета и ги редя в тава и във фурната стават супер така съм правила и бутчета
Виж целия пост
# 23
Тази марината  - кис. мляко и чесън е страхотна. Пробвала съм я с всякакви видове месо и винаги се получава много вкусно. Напоследък слагам и по 1 лъжица мед.
Виж целия пост
# 24
Моята рецепта е подобна на тази на Албена, но не съвсем:
Пилешките крилца се осоляват и се подправят (може само с черен пипер, може и нещо повече). Овалват се в яйца, после галета и се пекат на слаба фурна, най-добре върху хартия за печене.
Виж целия пост
# 25
Нарязани на две +1/2бира+1/2 вода +масло+соев сос+подправка за пиле+сол на вкус.Без капак .
Резултат:вкусни и хрупкави!
Виж целия пост
# 26
Нарязани на две +1/2бира+1/2 вода +масло+соев сос+подправка за пиле+сол на вкус.Без капак .
Резултат:вкусни и хрупкави!
Във фурната ли? Колко време?  newsm78
Виж целия пост
# 27
Във фурната.Около 30-40минути.
Виж целия пост
# 28
E206, мерси - ще пробвам!  Peace
Виж целия пост
# 29
10 -тина минути преди да ги извадя,ако бульончето е много го изваждам и с него преди да сервирам , заливам картофеното пюре.Ако след като ги извадя няма булоьнче и са малко сухички,слагам няколко кубчета лед.Всяко ядене докато истива се сгъстява.Ледчетата ускоряват истиването и предодтвратяват сгъстяването.

На здраве!
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия