фондю

  • 10 748
  • 47
# 15
И друго да попитам - как се награяват керамичните? Уредите са или на ток (за керамика значи не става) или отдолу с газениче. Ако чакам газеничето да нагрее и кипне сиренето в керамика... не знам дали изобщо това е възможно, как става?  Thinking

Моето е комбинирано, керамично и метално, на газеник. Сирената не е хубаво да се правят в метално, за да не залепват. Колкото пъти съм яла на ресторант, винаги е било керамично на газеник. Ако го сложиш на котлона или в електрическо къде отива удоволствието от фондюто Wink.
Виж целия пост
# 16
Ако го сложиш на котлона или в електрическо къде отива удоволствието от фондюто Wink.

Е, за котлон и дума не може да става. Тефлоновото ни е на ток, стоманеното на газеник. И от двете все ми е вкусно  Grinning
Виж целия пост
# 17
А какво е раклет?
Виж целия пост
# 18
ето това
Виж целия пост
# 19
 newsm09 Oha! Такова "животно" пък не бях виждала. Но определено много ми хареса.
Виж целия пост
# 20
Нашият е комбиниран наполовина с плоча и е объл. Голяма атракция са  Grinning

Виж целия пост
# 21
За мен това е най-гадното чудо раклета, но се получи така, защото го ядох в първите месеци на бременността, преядохме с него и беше ад, имам лоши спомени от тогава.
Иначе си има специално сирене за раклет, което се запича в плочките, което се виждат от снемките на Блонди. Яде се с варени картофи, може кисели краставички да се добавят, изобщо въпрос на вкус, но......... за мен е гадост  Sick
Виж целия пост
# 22
Е, чак гадост... супер вкусно е. Аз лично кашкавалът за раклет си го ям натюр. В паничките стават супер и разбити яйца. А отгоре зеленчуците и хлебчето, на плочата - месцето   chef
Виж целия пост
# 23
Е, чак гадост... супер вкусно е. Аз лично кашкавалът за раклет си го ям натюр. В паничките стават супер и разбити яйца. А отгоре зеленчуците и хлебчето, на плочата - месцето   chef

Принципно е така, но моят бременилски корем в първите месеци не го понесе и голямо драйфане падна тогава, просто лоши спомени.
А швейцарците искаха да ни впечатлят с нещо типично тяхно  Mr. Green
Виж целия пост
# 24
Много се навих да си купя такъв раклет Party.
Кажете само този специален кашкавал, ако не може да се намери в БГ , с какъв друг може да се замени  Rolling Eyes.
Блонди, би ли споделила за този вид с плоча, по-вкусно ли става на плочата  Flutter. Точно такъв комбиниран харесах и аз.
Виж целия пост
# 25
Плочата е за месото, за саламите - там не залепва. За по-вкусно не мога да преценя. По-бавно се награвя тя, но иначе си е удобство. И има улейче отстрани и там се събира мазнината, ако тече. А може и да не е комбиниран, тогава мажеш с парче сланинка или мазен салам преди това и е ок. На тефлона ми залепват винаги само тиквичките  Crossing Arms
Не съм пробвала с обикновен кашкавал, но няма пречка да стане  Simple Smile
Виж целия пост
# 26
Пропуснах да попитам дали пуши, когато се пече месо  newsm78 ?
Виж целия пост
# 27
Не. На плочата - никога, на металното - ако го забравиш и загори, иначе не.
Виж целия пост
# 28
Момичета къде продават Фондю-та?
Виж целия пост
# 29
И аz това питах и zатова пуснах темата. Окаzа се, чЕ в БГ никъде . Жалко.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия