Саздърма

  • 35 101
  • 36
# 30
момичета и аз надникнах в една стара книга , но не ви писах , защото там се говори само за пържене на месо и тлъстини с подправките - усъмних се , че това е достатъчно ....хм.
И аз съм любопитна какво ще сподели Блонди - обичам саздърма , но купешка ...вече никога !
Виж целия пост
# 31
Е, за пърженето късно казахте   33uu
Сложих и хрущялчетата. Не знам дали са хрущялчета, не са мазнини, след варенето станаха едни прозрачни и лепкави от желираното, сложих ги и тях и станаха две пакетчета саздърма. Сложих и малко сух чесън, досега беше под чиниите, малко изтече, прибрах я в хладилника, изглежда добре. После ще я снимам и ще покажа, а довечера ще я опитаме и пак ще докладвам  bowuu
Мерси пак за съветите  Hug
Виж целия пост
# 32
Ето и саздърмицата, стана супер, почти не остана  Grinning Още веднъж благодаря, пуснах я и в любимите  Peace И майка ми ще я прави тези дни  Grinning

Виж целия пост
# 33
Браво Блонди, страхотно изглежда.  bouquet
Виж целия пост
# 34
Всяко нещо правено с желание е хубаво. Отнася се и за храната, както много от вас тук са се убедили.

Поздравления Блонди, изглежда вкусно   bouquet
Виж целия пост
# 35
Мммм, наистина изглежда вкусотийка! Heart Eyes Щом се е харесала, значи си успяла.   bouquet Сега ще прескоча до "любими"-те да видя какво точно си правила.  Grinning
Виж целия пост
# 36
Благодаря ви за милите думи  Hug
Стана малко суха, аз лично обичам сухо месо, но може би с някое по-мазничко ще стане по-добре. Ще пробвам и с друго  Peace
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия