Забравени сладки

  • 93 738
  • 206
# 150
Много са вкусни, може би другия път захарта ще я намаля доста! Номера с изключената фурна обаче не се получи при мен, когато ги извадих бяха сурови и ги пекох втори път вече с включена фурна така че не изглеждат добре но пак ще се изядат.
Виж целия пост
# 151
невероятно вкусни.Моят опит :
придържах се към прпорциите но шоколада  намалих на 50 гр и сложих 50 гр парченца сушени смокини.Следващият път ше ги направя само орехи и смокини мммм много вкусно наистина и има възможност за импровизация.Може би зависи от фурната,аз  я загрях на 180 ,но мало са трошливи сладките,половината ми остават в тавата като ги вдигна:) следващият път ще загря фурната малко повече.Харесват ми!
Виж целия пост
# 152
половината ми остават в тавата като ги вдигна:)

Подложи хартия за печене или алуминиево фолио Peace
Виж целия пост
# 153
Не мога да се начудя как така на някои не им изсъхват добре сладките newsm78 Явно фурните нещо правят номера. Единственото обяснение сякаш е, че ако не се затваря идеално фурната, изстива твърде бързо. Друго обяснение нямам Rolling Eyes Моята фурна държи топло много дълго време. Когато квася мляко, на сутринта бурканите са още топлички, а я загрявам само до 50 градуса. Забравените стават идеални.
Виж целия пост
# 154
    Не съм пробвала да правя тези сладки скоро.
    Но ги правих веднъж в старата ми фурна и останаха недоизпечени......  Rolling Eyes
Виж целия пост
# 155
Не мога да се начудя как така на някои не им изсъхват добре сладките newsm78 Явно фурните нещо правят номера. Единственото обяснение сякаш е, че ако не се затваря идеално фурната, изстива твърде бързо. Друго обяснение нямам Rolling Eyes

обяснението е точно в различните фурни, дори не в затварянето. АЗ съм с газова с голям обем, другата ми е комбинирана с микровълнова, в Сф имам вентилаторна, и всяка от тях я ползвам за различни неща по различен начин Simple Smile забравени сладки в газовата фурна е просто ужас. Дори обикновени електрически фурни на различни производители загряват и пекат по различен начин.
последния път имах глупостта да застеля тавата с wax paper вместо baking paper и оттам дойде още влага Simple Smile
Виж целия пост
# 156
и аз го направих снощи,загрях до 180,изключих и ги сложих вътре,до 3 -я час фурната беше изстинала.Сладките стоят отдолу леко лепкави,и не мога да преценя сурови ли са?на вкус -са много вкусни,меки,но шоколада не е мек,ползвах натурален на Своге,стои си доста твърд
сега леко загрях фурната и ги сложих вътре да видя какво ще стане
Виж целия пост
# 157
И аз ги правих снощи. И при мен шоколадът не стои течен - ползвах натурален за готвене. И отдолу не се отлепиха добре, някои се начупиха. Сложих фолио отдолу. Иначе са вкусни.
Виж целия пост
# 158
И аз ги правих снощи. И при мен шоколадът не стои течен - ползвах натурален за готвене. И отдолу не се отлепиха добре, някои се начупиха. Сложих фолио отдолу. Иначе са вкусни.

  На фолио белтъка залепва, на хартия се пекат. Нагрявайте фурната повече време, не бързайте да ги слагате. Това е решението.Ако видите,че изстива, преди да са станали, пуснете за малко на 50 градуса. Защо ти е да седи течен шоколада? Не стои течен и това е хубавото, орехите и шоколада хрупат.
Виж целия пост
# 159
Помощ,момичета! Тъкмо запретвах ръкави да ги почвам забравените сладки, но се зачудих, кристална или пудра захар се слага??Дано някой бързо отговори,че стоя с миксера и чакам Praynig
Виж целия пост
# 160
svetlu6ka6, кристална Wink

Тайна, аз ползвам фолио и не ми залепват Crossing Arms Но моето фолио  е по-дебело (ако изобщо има значение)
Виж целия пост
# 161
svetlu6ka6, кристална Wink

Тайна, аз ползвам фолио и не ми залепват Crossing Arms Но моето фолио  е по-дебело (ако изобщо има значение)

  Aз имам едно толкова тънко,че като пекох чушки, остана върху чушките.
Виж целия пост
# 162
Oтдавна им се каня на тези сладки, днес се наканих, станаха прекрасни Heart Eyes. Определено ще повторя.
Благодаря на авторката Peace
Виж целия пост
# 163
Случайно попаднах на темата. Много се радвам, че намерих тези сладки. Благодаря!     bouquet
Виж целия пост
# 164
Ето ги и моите сладки - http://zornitsapizza.blogspot.com/2011/11/blog-post_15.html - отвън са хрупкави, а отвътре са сочни, а шоколадовият чипс не се е размекнал. Много ги обичам и благодаря за рецептата  Hug
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия