Бирени рецепти или Евро 2008!!!

  • 16 441
  • 154
# 30
Друго мезе...
*Пълнени гъбки(пълнежа е според желанието)
*Пълнени домати(може сурови,може и запеченки)-пълнежа пак според фантазията(със сирена или с кайма,шунка,пармезан....Варианти хиляди...
Виж целия пост
# 31
Всякакви зеленчукови шницели на фурна също....
Виж целия пост
# 32
Всякакви зеленчукови шницели на фурна също....
Рецепта? Примерна поне, ние ще направим вариации по избор  Mr. Green
Виж целия пост
# 33
 Rolling Eyes  абе цацата забравихте  Thinking  никои не я споменава  Laughing
Виж целия пост
# 34
Rolling Eyes  абе цацата забравихте  Thinking  никои не я споменава  Laughing
Ами ние на час по лъжичка се сещаме за тия мезенца... hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha


И всякакви морски вкусотии(панирани рибки,коктейли раци,скариди....)
Виж целия пост
# 35
и панирани рулца от раци  Party  те са ми любими  Crazy
Виж целия пост
# 36
Rolling Eyes  абе цацата забравихте  Thinking  никои не я споменава  Laughing
ooooh!
Лелеее, срам  Blush
Виж целия пост
# 37
Всякакви зеленчукови шницели на фурна също....
Рецепта? Примерна поне, ние ще направим вариации по избор  Mr. Green
Ами омесваш намачкани варени картофи със задушени грах, царевица, моркови. Добавяш печени чушки, намачкано сирене и едно-две яйца, кимион, черен пипер и чубрица. Печеш 20 мин. на 250 градуса и готово!  Peace

Ето ги в различни вариации:
Виж целия пост
# 38
Rolling Eyes  абе цацата забравихте  Thinking  никои не я споменава  Laughing
ooooh!
Лелеее, срам  Blush
Срам,я! Я бързо де се срамуваме заедно в ъгъла.... hahaha hahaha hahaha hahaha


Сетих се,че панирани картофки са ужасно вкусно мезе(сварени картофи с обелките.Като изтинат се обелват и нарязват на колелца и после брашно,яйце,галета и се пържи)
Виж целия пост
# 39
simplyaven, може ли да обясниш как пълниш праза с кайма? на барбекюто ли го печеш после?


празът трябва да е бялата част, махаш вътрешните листенца, да стане като тръба (съответно по-добре да е по-дебеличък). хубаво е  поне да се попари, за да омекне малко, но това зависи и от барбекюто - моето е на дърва и ако не е предварително омекнал не става много добре. обаче на газово става и без да е попарван. издълбаното го нарязвам на много ситно и с кайма го задушавам + подправки, каквито обичате за кайма. то става доста и даже остава за пълнени чушки примерно. може да си го напълниш праза и с задушеното от него +сиренца, също става супер. после намазнявам плочата на барбекюто и пека под капак обаче. може и във фолио първо да се задуши, а после само да се запече. варианти има, както смяташ че ще е най-подходящо за твоите условия и твоето барбекю  Peace

Камамбер , само верни другари да викаме на мачовете липсват, малко са задръстенки тука  Laughing

момичета, с тая цаца ме убихте, моля ви се не говорете, че от миналото лято я сънуваме  Laughing Cry
Виж целия пост
# 40

 както смяташ че ще е най-подходящо за твоите условия и твоето барбекю  Peace

значи аз месо не ям, за мен ще си го пълня със сирена, ще трябва да измисля как да не изтечат  newsm78

нашият грил също е на дърва, плоча нямаме Rolling Eyes
ако го сложа във фолио няма ли да стане мек и лигав newsm78

освен да оставям само по 2-3 пласта праз и бързо да го грилвам, така, че да омекне празът и сирената да не текнат Thinking
ще трябва да екпериментирам, че ми писна от пълнени гъби Crossing Arms
Виж целия пост
# 41
ами не изтичат обикновено , малко само Rolling Eyes но може би по-твърди, зрели сирена, аз взимам зрял чедър понякога  newsm78 можеш и да го затапиш със зеленчук някакъв. във фолио за задушаване само, а после грилване. на мен ми е по-лесно да го попаря в кухнята, а на барбекюто само грилвам, да  Peace

п.п. а може просто да сложиш други неща на барбекюто откъм дупките на праза  Peace
Виж целия пост
# 42
мога да ползвам кръгче от самия праз... хем ще пасва точно, хем ще е изненада какво има вътре  Party

мерси за идеята... Hug
Виж целия пост
# 43

ще трябва да екпериментирам, че ми писна от пълнени гъби Crossing Arms
Пълнени тиквички> пак на BBQ, само че избираш по-тънички и мънички и пълниш подобно на праза със сирена  Thinking
Виж целия пост
# 44

Пълнени тиквички> пак на BBQ, само че избираш по-тънички и мънички и пълниш подобно на праза със сирена  Thinking

много работа да ги дълбая, тях ги правя мариновани и на лентички Peace

с празът става по-бързо  Peace
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия