ЗЕЛЕНЧУЦИ НА СКАРА

  • 59 091
  • 30
# 15
Преди няколко дни направих зеленчуците по ето тази рецепта- Печени зеленчуци на скара.
Станаха много ароматни и вкусни!!! Peace
Виж целия пост
# 16
Тиквички, патладжани, моркови, чушки, лук, гъби, нарязани на филийки окоро 5 мм., намазани със соев сос и олио и запечени от двете страни... ммм вкусно
Виж целия пост
# 17
Наскоро бях намерила рецептата, цитирана от Fior и я пробвах: половин лимон, 2 с.л. олио, мащерка, риган, 4-5 скилидки чесън. Нарязах тиквички, лук, чушки, моркови и ги мариновах за 2-3 часа. После - на скарата. Не съм правила доматения сос.
Станаха страхотни, ароматни и бяха ометени преди месата. Аз добавих и гъби, без да ги мариновам - направо на скарата.
Виж целия пост
# 18
Тиквички, патладжани, моркови, чушки, лук, гъби, нарязани на филийки окоро 5 мм., намазани със соев сос и олио и запечени от двете страни... ммм вкусно
И аз така ги правя и са супер, а понякога ги нанизвам на шишчета и е още по-добро и на вид.
Виж целия пост
# 19
Режеш, осоляваш и мяташ на скарата, това е.  Grinning Маринати не ползвам, ям си ги или така или със сос някакъв - тартар, кисело мляко с чесън.

И на мен така ми харесват много.
Виж целия пост
# 20
Тиквички, патладжани, моркови, чушки, лук, гъби, нарязани на филийки окоро 5 мм., намазани със соев сос и олио и запечени от двете страни... ммм вкусно
И аз така ги правя и са супер, а понякога ги нанизвам на шишчета и е още по-добро и на вид.

Патладжана и тиквичките и те ли могат така да се правят? Извинявам се за въпроса, но незнаех че и те могат така
Виж целия пост
# 21
Тиквички, патладжани, моркови, чушки, лук, гъби, нарязани на филийки окоро 5 мм., намазани със соев сос и олио и запечени от двете страни... ммм вкусно
И аз така ги правя и са супер, а понякога ги нанизвам на шишчета и е още по-добро и на вид.

Патладжана и тиквичките и те ли могат така да се правят? Извинявам се за въпроса, но незнаех че и те могат така
С патладжан не съм правила,но тиквичка,морков,чушка,гъбки,лук,чери доматчета, става чудесно  Peace
Виж целия пост
# 22
Тиквички, патладжани, моркови, чушки, лук, гъби, нарязани на филийки окоро 5 мм., намазани със соев сос и олио и запечени от двете страни... ммм вкусно
И аз така ги правя и са супер, а понякога ги нанизвам на шишчета и е още по-добро и на вид.

Патладжана и тиквичките и те ли могат така да се правят? Извинявам се за въпроса, но незнаех че и те могат така
С патладжан не съм правила,но тиквичка,морков,чушка,гъбки,лук,чери доматчета, става чудесно  Peace


Трябва да го пробвам. Как го правиш точно? Затова чери доматчета не съм чувала. Може би защото съм по малка.
Виж целия пост
# 23
Пека ги на грил тиган, само осолявам ! Последно време тиквичките само така ги консумираме.
Виж целия пост
# 24
Режеш си зеленчуците и ги нанизваш на дървени шишчета като ги редуваш.
Мажеш ги с мазнина и печеш на скарата.


Ето чери доматчета.
Виж целия пост
# 25
Благодаря много
Виж целия пост
# 26
Важно е да се пекат на силен огън и кратко, за да не се изсушават Peace Пека ги на дървени въглища само осолени и леко поляти със зехтин. После ги консумираме със сос от: балсамико (лимон), зехтин, чесън, пресен черен пипер, магданоз, копър Heart Eyes
Виж целия пост
# 27
Важно е да се пекат на силен огън и кратко, за да не се изсушават Peace Пека ги на дървени въглища само осолени и леко поляти със зехтин. После ги консумираме със сос от: балсамико (лимон), зехтин, чесън, пресен черен пипер, магданоз, копър Heart Eyes

На дървени въглища каквото и да направиш става много вкусно, но в апартамента няма как да ги направя така, трябва да съм на село за да го направя. Благодаря ти за идеята
Виж целия пост
# 28
BBQ на терасата също те устройва Wink
Виж целия пост
# 29
BBQ на терасата също те устройва Wink

За това не съм се сещала.  Ще го пробвам. Благодаря ти.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия