Пухкав сладкиш с плодове(кайсии) и орехи.

  • 46 630
  • 141
# 30
И аз го направих, стана супер Peace
Виж целия пост
# 31
Много искам и аз да го пробвам,но няма да се справя с бакпулвера без ваша помощ.Не живея в БГ и тук купувам бакпулвер в голяма кутия.Досега,колкото пъти съм се опитвала да правя сладкиши ,не ми се получават както трябва.Подозирам,че не мога да си отмеря правилно колко набухвател да сложа.Кажете ми колко грама са тези пакетчета на Др.Йоткер или най-добре-дайте ми приблизителна мярка с чаена лъжичка например.И още нещо-дали мога да заменя маргарина с масло?
Виж целия пост
# 32
Много искам и аз да го пробвам,но няма да се справя с бакпулвера без ваша помощ.Не живея в БГ и тук купувам бакпулвер в голяма кутия.Досега,колкото пъти съм се опитвала да правя сладкиши ,не ми се получават както трябва.Подозирам,че не мога да си отмеря правилно колко набухвател да сложа.Кажете ми колко грама са тези пакетчета на Др.Йоткер или най-добре-дайте ми приблизителна мярка с чаена лъжичка например.И още нещо-дали мога да заменя маргарина с масло?

На пликчето пише 15.5 g - това са две чаени лъжички. Аз съм заменяла масло с маргарин, понякога дори ми се струва, че сладкишите се получават по-добре с маргарин, въпреки че хич не съм му почитателка. Само че бакпулверът, кой то ползвам не е на Йоткер, а на RUF.
От руски сайт съм си извадила разни мерки и теглилки, там дават, че 1 суп.л е 15 гр бакпулвер.
Виж целия пост
# 33
labrex,много ти благодаря.  bouquet
Виж целия пост
# 34
  Днес по същата рецепта сътворих сладкиш с праскови. Simple Smile Радвам се ,че и при другите се получава! Hug
 

Виж целия пост
# 35
започвам да го правя, че имам кайсии, но пък нямам мляко и мисля да го заменя с безалкохолна напитка, дано се получи
Виж целия пост
# 36
и аз започвам!   chef стискам ти палци!

Когато всичко е готово, ако искаш качи снимки и аз ще направя същото!  Simple Smile Готовиии СТАРТ
Виж целия пост
# 37
и аз ще го пробвам този сладкиш, много вкусен, а и лесен изглежда, имаме едни кайсии в хладилника и не ги ядем, ако има по-запазени от тях може още днес да го спретна след работа
Виж целия пост
# 38
Селма чуден е и с праскови.Досега се цъклих във снимката  Mr. Green, продължавам да търся причина за моя провал.
Ти си писала отделя се съвсем малко от сместа за покриване на плодовете. А аз знаеш ли какво направих ooooh! newsm78 разделих я на две и направо си покрих ама яко плодовете отгоре със смес.
Те останаха по средата.Всъшност точно там не се опече.
Сега като видях снимките и май си открих грешката Peace.
Ще пробвам с праскови обезателно - дано стане.
Чакам новите снимки на новите момичета - СТАРТ Wink
Виж целия пост
# 39
Селма,   bouquet
Ето и моят:






Непременно ще пробвам с праскови!
Виж целия пост
# 40
  Rumya,справила си се на 6! Laughing Сладкишът ти изглежда страхотно! Hug
  Бъни,стискам палци за следващия ти опит!Дано се получи! newsm17 smile3503
Виж целия пост
# 41
Наистина изглежда страхотно сладкиша,а предполагам и вкуса е такъв,много обичам в сладкото да има кисела жилка,така мога да изям неограничени количества Laughing
Та преди да запретна ръкави и аз,да попитам:Може ли да се замени маргарина с масло(или друга мазнина)?
Не ползвам маргарин и не харесвам аромата му....та става или не,някой опитвал ли е?
Виж целия пост
# 42
Въх аз със масло го правих - на самотек без дори да питам Embarassed.
Селма да каже newsm78
Руми - просто ПЪРФЕКТ Peace  отвсякъде - ммммм Heart Eyes
Виж целия пост
# 43
   Обикновено заменям маслото с маргарин......мисля ,че и обратния вариант върви без проблем.Предполагам само,че сладкиша ще се рони малко повече..... Thinking
   Можеш да пробваш,DjastaPrasta.После ни сподели за резултата. Simple Smile
Виж целия пост
# 44
Селма, Бъни, мерси!

Аз използвах масло вместо маргарин и фруктоза вместо захар в тестото и нямаше проблеми Peace
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия