Много обичам език с масло

  • 39 547
  • 41
# 30
 Момичета, трябва да готвя език. Гледам го размразен от два часа и ми е гадно Sick. Сега чета че трябва и да го беля. Ама аз нз дали е свински или друг. Какво да го правя. Наистина имам нужда от помощ Tired
Виж целия пост
# 31
Ами, нали има тема, де, като я прочетеш и става ясно какво да го правиш; какво ново да напишем?  Hug
Виж целия пост
# 32
Четох Блонди, не съм влязла направо да питам. Не съм дори докосвала такова нещо. Някое от момичетата пише че след сваряването се потапял в студена вода. Онова, което трябва да се обели личи ли си точно къде е? Извинявам се за нелепите въпроси.
Виж целия пост
# 33
Като го свариш и се охлади белиш кожата на езика. Тя е дебела и стои като люспа, отдолу остава чисто месце, като започнеш, ще се ориентираш лесно.  Simple Smile Сваляш всичко  Peace
Виж целия пост
# 34
Много благодаря. Ще трябва да го преживея някак.
Виж целия пост
# 35
Ще трябва да го преживея някак.

 Joy
Не хапе, не бой се  Hug
Виж целия пост
# 36
И все пак, ако някой, когато го приготвя се навие и да го снима стъпка по стъпка барабар с прословутото белене ще е супер Grinning
Виж целия пост
# 37
 Аз снимка нямам ама явно не направих нещо, както трябва. Варих го един час, после го сложих в студена вода и пак отказа да се обели. Наложи ми се да го стържа с нож. Който трябва го изяде ама не мисля повече да си го причинявам  Sick ИАначе от цялата работа, върха на езика където явно е само месо изглеждаше вкусно ама не посмях да си взема  Sick
Виж целия пост
# 38
И аз така,веднъж взех,ама нещо не ми се получи.Много твърд ми стана,май го варих повечко,ама като не знам колко  newsm78 И въобще не можах да го обеля,ня места си остана с ципата  Sick Толкова обичам,ама този път мъжа ми го изяде  Mr. Green Някой може ли да каже колко точно се вари-около час,час и половина?Но не в тенджера под налягане,а в обикновена.По заведенията е един такъв-мекичък,мммммм  eat чак ми се прияде.
Виж целия пост
# 39
Я аз да рекна, един час за език е малко, вари се доста повече. Кожата понякога наистина се бели по-трудно, аз също понякога стържа, но като се почисти и остава чисто хубаво месо.

Kasidy, от опит знам, че когато приготвям нещо, което не обичам, то никога не става. Накарай ме да направя копривена чорба, примерно, ами провалът нинаги е на лице!
Виж целия пост
# 40
А от къде в София купувате език? Пресен ли се продава или замразен?
По месарските магазини има....Най много съм виждала в месарските по Женския пазар....И все е пресен(замразен аз не купувам  Sick )
Хич не обичам да пазарува от случайни месарници  Confused я, кажи някоя проверена, че сега с тая тема само език ми е в главата  Crazy
Има една карантийница на Красно село, много е чиста и всичко е прясно. Постоянно купувам от там. И целия квартал се точи от там. Ако ти е на път  Peace
Виж целия пост
# 41
бъръльо-бъръльо,
благодаря за инфото!
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия