тесто за пица

  • 81 854
  • 54
# 45
   Вече няколко пъти правя тестото ВЕРДИ - просто невероятни пици стават , правя го в ел. тава за пици , разкошно е , миналата вечер имах гости , останаха много доволни , моят каза , че повече нямал да ходи на пицариия. Незнам кой беше го пуснал , но хидяди благодарности  !!!!!
Виж целия пост
# 46
   Извинявай те пак съм аз , но някой правил ли е нещо друго с това тесто на пицата Верди
Виж целия пост
# 47
  Извинявай те пак съм аз , но някой правил ли е нещо друго с това тесто на пицата Верди

Имаше цяла тема за това тесто. В нея бяха дадени и други неща направени от него, ако не се лъжа някой беше пробвал мекичета, имаше и още. Темата не мога да я намеря, ако някой я открие да я пусне.  smile3529
Виж целия пост
# 48
Рецептата за тестото на пица Верди е дадена за две тави,вьпросьт ми е дали мога едната част да я оставя в хладилника и на следващият ден да я ползвам?Ще окаже ли влияние вьрху вкуса му?
Виж целия пост
# 49
бебешор , струва ми се , че по време на престоя тестото ще втаса, а това тесто е замислено като тънко и хрупкаво, точно като в пицариите, та не знам дали няма да ти стане дебеличка пицата с него newsm78.Аз лично винаги съм пекла незабавно след омесването, дано се включи някое момиче, което го е държало в хладилника и да сподели.
Виж целия пост
# 50
Аз пак да питам като вечно не разбрала :blush:8те льжици олио за кьде са?За тестото или за мазане на рьцете и тавата?Извинявам се за глупавите вьпроси.Но в описанието сякаш ми убягна точно кьде се слагат ooooh!
Виж целия пост
# 51
За пица правя това тесто на Пепчо
http://www.gotvetesmen.com/forum/index.php/topic,176.0.html

за три тави от фурната правя половината доза ,разточвам на тънко и става пицата супер  Peace
Виж целия пост
# 52
8те льжици олио за кьде са?За тестото или за мазане на рьцете и тавата?
Аз го омесвам в тестото  Peace
Тестото съм го оставяла в хладилник и пиците пак си стават чудесни, може и мекици да направите за закуска Peace
Виж целия пост
# 53
Да кажа ,че най-накрая я направих пицата ooooh!Стана страхотнаааа!!!Благодаря!Едната доза я оставих в хладилника ,изобщо не бухна  тестото и пицата стана пак супер!Малко с олиото се поизложих,сложих по-малко,че ми се видя много,но следващия пьт ще я правя едно кьм едно!
Благодаря на момичетата които са ми отговорили!  bouquet
Виж целия пост
# 54
това е моето тесто :
500 г. брашно
1 суха мая(или половин кубче прясна)
300 мл. вода
1 к. л. сол
1 к. л.захар
3 с. л.олио(зехтин)
олио за разточването
Тестото е достатъчно за две големи или три по малки пици зависи от желаната дебелина .
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия