Новак в готвенето

  • 5 993
  • 84
# 30
Не,не е задължително да няма запръжка.Аз не запържвам и пак ми е вкусно.Ама то колкото готвачи,толкова и рецепти.Но ти ако обичаш,направи си запръжката,после смело смесвай всичко в тавата и слагай във фурната.Спазвай си твоята рецепта и технология,но вместо на котлона го направи на фурна.Така ще ти бъде най-лесно.Гледай само да не прекалиш с водата.Нали искаш да е гъстичък.Ох,май ми се прияде бобец. Heart EyesКато го сготвиш може една снимчица да приложиш,поне да му се порадвам виртуално,че се опитвам да диетувам. Joy
Виж целия пост
# 31
Не,не е задължително да няма запръжка.Аз не запържвам и пак ми е вкусно.Ама то колкото готвачи,толкова и рецепти.Но ти ако обичаш,направи си запръжката,после смело смесвай всичко в тавата и слагай във фурната.Спазвай си твоята рецепта и технология,но вместо на котлона го направи на фурна.Така ще ти бъде най-лесно.Гледай само да не прекалиш с водата.Нали искаш да е гъстичък.Ох,май ми се прияде бобец. Heart EyesКато го сготвиш може една снимчица да приложиш,поне да му се порадвам виртуално,че се опитвам да диетувам. Joy
Позапържих го, и към края на печенето добавих лионска наденица  Thinking.
Воала   chef

Виж целия пост
# 32
Чудесно.А мъжът ти хареса ли го?Нали заради него го прави на фурна.
Виж целия пост
# 33
Чудесно.А мъжът ти хареса ли го?Нали заради него го прави на фурна.
Mr. Green Много даже - два пъти му сипвах допълнително  Crazy.
Към края, преял и доволен ми каза, че е дори по-вкусен от този на майка му  #Crazy.
Мъже   33uu ако беше споменал по-рано, можех да звънна на мама свекърва и да я попитам   phoneuu.
Но така стана по-добре, благодарение на теб, обрах овациите  newsm53.
Благодаря ти още веднъж  Peace
Виж целия пост
# 34
Радвам се,че се е получил страхотно бобецът.С този форум не ти трябва да се обаждаш на свекърва ти да я питаш. LaughingВинаги можеш да блеснеш и без нейна помощ.  chefТова го казвам в кръга на шегата.Нямам нищо против свекървите. Grinning
Виж целия пост
# 35
Разполагам с печен и след това замразен телешки бут. Някакви идеи какво мога да приготвя от него, така че да е по-разнообразно и да се хареса?   chef newsm78 newsm78 newsm78
Виж целия пост
# 36
Да се запиша и аз за темичката, че желание определено не ми липсва   chef
Разполагам с печен и след това замразен телешки бут. Някакви идеи какво мога да приготвя от него, така че да е по-разнообразно и да се хареса?   chef newsm78 newsm78 newsm78
Защо не пробваш нещо с гъби и сметанов сос за телешкото? Струва ми се, че ще се получи добре...  cook
Виж целия пост
# 37
най важното е да познаваш продуктите , зеленчуците ..... първите стъпки в готвенето ми бяха кошмарни ......нарязах лукувичките от лалетата  мисле, че е лук   :oops:newsm78 чудех се маика ми  къде пък е намерила тоя дребен лук . , оризът също се спече и стана на бонбонки , ама от къде да знам ,че се сипвало вода  Embarassed.... сега вече всичко е наред  , царица съм в кухнята  Sunglasses   за това се изисква време . успех   bouquet
Виж целия пост
# 38
.
Виж целия пост
# 39
Съвети за пърженето:

Слагай малко сол в олиото на дъното на тигана, за да не прегаря.

Като пържиш риба - слагай вестник отгоре, за да не пръска, а и се
задушава по особен начин.

Съвет за вкусен ориз:

Сложи малко олио на дъното на тава за печене. Добави ориза и го
пъхни във фурната . Нека се запече, докато стане стъклен, като не
забравяш да го разбъркваш. Добави три пъти количеството на ориза -
вода. Или две части вода и една бяло вино. Добави чубрица или босилек
и остави да се запече и "изпие" цялата течност. Става много вкусно  Peace



Виж целия пост
# 40
Аз пак реших да се пробвам да сготвя ризото, и да ви питам- какви зеленчуци слагате? Аз мисля да сложа царевица и грах от консерва.
Виж целия пост
# 41
най важното е да познаваш продуктите , зеленчуците ..... първите стъпки в готвенето ми бяха кошмарни ......нарязах лукувичките от лалетата  мисле, че е лук   :oops:newsm78 чудех се маика ми  къде пък е намерила тоя дребен лук . , оризът също се спече и стана на бонбонки , ама от къде да знам ,че се сипвало вода  Embarassed.... сега вече всичко е наред  , царица съм в кухнята  Sunglasses   за това се изисква време . успех   bouquet
Напомняш ми за една моя приятелка която решила да приготви мусака за приятеля си но не сложила и грам вода.Друг неин случай-гювечета ,които шреценила че са готови а картофите били сурови
Има и още един неин разказ за опита и да почисти сама шаран и да го нареже hahaha Ах защо не съм я наблщдавала от някъде
Виж целия пост
# 42
Аз пак реших да се пробвам да сготвя ризото, и да ви питам- какви зеленчуци слагате? Аз мисля да сложа царевица и грах от консерва.
Може и морков на кубчета да се сложи(има и такива консерви грах с моркови),броколи също съм слагала.....
Виж целия пост
# 43
Аз пак реших да се пробвам да сготвя ризото, и да ви питам- какви зеленчуци слагате? Аз мисля да сложа царевица и грах от консерва.
Може и морков на кубчета да се сложи(има и такива консерви грах с моркови),броколи също съм слагала.....
Направо миксове замразени има - грах, морковче и царевица Peace
Виж целия пост
# 44
Сложих грах и царевица, и доста Пикантина Laughing Смея да твърдя че стана вкусно, даже половинката го хареса много  Blush
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия