Патладжани-албиноси

  • 3 989
  • 29
# 15
Аз лично не харесвам белия патладжан и шарените му разновидностите му.Сапоред мен белият патладжан е по семчест(има по-ясно изразени семена, дори и в малки патладжанчета) и не  е така вкусен. Шарения почти се доближава по вкус до класическия патладжан .
От снимките на labrex не съм пробвала само видове 6 и 7 . Някой виждал ли ги е и вкусвал ли ги е зеления и червния патладжан, че ми стана интересно?
Виж целия пост
# 16
Аз си купих и мога д акажа,че са много вкусни
Виж целия пост
# 17
Белите са по-сухи от другите - изтича съвсем малко черна вода, като се осолят. По-трудни са за печене цели - понякога вътре остават недопечени. Ние имаме на село и от двата вида, но белите ги ползвам само за пържене.
Виж целия пост
# 18
Точно вчера пържих такъв патладжан и забелязах че не излиза чернилка, но сравнително по-бавно се опържи Simple Smile За вкуса не мога да кажа да ми е направил впечатление Thinking
Виж целия пост
# 19
Не съм купувала, но са ми подарявали селски такъв. По принцип не обичам много патладжан какъвто и да е, но този сякаш не беше толкова горчив и парлив, колкото синия. Но все пак моето мнение е на човек недолюбващ храни като тиквички и патладжани.
Виж целия пост
# 20
В едно от предаванията си Иван Звездев обясни ,че тези патладжани не горчали - вс ледствие нямало нужда да се осоляват .

И аз така разбрах.Не съм приготвяла такива,наскора дори ги видях за първи път.
Виж целия пост
# 21
Купих си от тези патладжани и ще правя за вечеря патладжан-кебап
Виж целия пост
# 22
Купих си от тези патладжани и ще правя за вечеря патладжан-кебап
Ауууу, и ще ни поканиш ли на гости........  Flutter
Виж целия пост
# 23
Хайде на вечеря,заповядайте

преди печенe
http://media.snimka.bg/0438/007131104.jpg
след 45 мин. печене на 250гр. на фурна



http://media.snimka.bg/0438/007131106.jpg

Виж целия пост
# 24
Tarlio,стахотно изглежда.Представям си колко е вкусно.
Виж целия пост
# 25
много е вкусно просто превъзходно.
Виж целия пост
# 26
Знам,че съм я гледала тази рецепта,но не ми се рови из форума.Ще ми припомниш ли как се приготвяше? newsm53
Виж целия пост
# 27
Ето я рецептата за патладжан - кебапа на Кеми: http://www.gotvetesmen.com/forum/index.php/topic,2271.msg63216.html#msg63216
Виж целия пост
# 28
Благодаря много за рецептата.Тези дни ще се пробва непременно. newsm51
Виж целия пост
# 29
Да точно това е рецептата.
много са вкусни албиносите.И става по-бързо , не чакаш един час да се изкисват .Никаква горчивина.
По-добро качество на същата цена.
Сега съм направила "Ветрило " със сирене
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия