Заливка за мусака с прясно мляко-може ли?

  • 3 672
  • 10
Чувала съм от познати,че са правили такава заливка,но всъщност не зная как става номера.Вие правили ли сте,ако да-как,вкусна ли е или по-добре да не експериментирам?
Благодаря!
Виж целия пост
# 1
Препоръчвам ти пухкавата заливка на yosif , най-вкусната от всички, които съм опитвала.
Виж целия пост
# 2
Много ти благодаря!
Точно тази заливка ще направя и по-късно ще се отчета. Peace
Виж целия пост
# 3
Готово!Заливката е наистина чудна,поне на външен вид,стана пухкава  и дебеличка.Много благодаря,labrex !
Виж целия пост
# 4
Много повече харесвам заливка за мусака с прясно мляко. Винаги я правя с прясно мляко. Peace
Виж целия пост
# 5
Става и с прясно и с кисело, въпрос на вкус  Peace
Виж целия пост
# 6
Заинтригувахте ме с тази "пухкава заливка", но като прочетох че първо се запържва и се отказах.
Виж целия пост
# 7
Заинтригувахте ме с тази "пухкава заливка", но като прочетох че първо се запържва и се отказах.
Да,МАЙКА,и аз предпочитам да няма запръжки,защото готвя без такива,но реших да пробвам и ми харесва.Според мен обаче може и без да се запържва,сигурно пак ще стане добре.
Виж целия пост
# 8
Моята заливка е 1 кофичка кисело мляко и 4 яйца. Не ми харесва някак си брашно и картофи. Пък и е по-лесно: само бъркаш и заливаш.
Виж целия пост
# 9
Препоръчвам ти пухкавата заливка на yosif , най-вкусната от всички, които съм опитвала.

Ще пробвам и аз Peace
Виж целия пост
# 10
Готово!Заливката е наистина чудна,поне на външен вид,стана пухкава  и дебеличка.Много благодаря,labrex !

Радвам се, че ти се е получила пухкава и дебеличка и, че ти е харесала. Забравих да предупредя, че трябва да се съобразява с тавата. Първият път, като я правих, беше за една голяма тава и хич не стана дебеличка, но пък беше много вкусна. Оттогава вече си преценявам.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия