следващата част вместо да слагаш всички зелении и подправки, слагаш само лютив червен пипер, а още по-добре ще е ако намажеш листата с лютива чили паста...
и пак оставяш в хладилника да се маринова.
моето стана хубаво, миришеше си на кисело зеле, но нямах много червен пипер и сложих една китайска подправка, която съдържа чили, кори от портокал, сусам и червен пипер.
според мен корите от портокал объркаха всичко, защото после в устата оставаше цитрусов вкус, който не се връзваше въобще с киселото зеле
най-добре намажи китайското зеле с паста от джинджифил, чесън, захар и лют червен пипер.
аз сега специално си купих червен пипер, да не слагам от китайската смеска.
така е: тийновете се запалват по японската кухня от мангата, аз от книгите
П.П. аз си купих мисо паста и няколко пъти готвя супа с нея.
жестоко нещо.