Нашите любими торти... глазури, покрития и фигурки за тях 48

  • 28 789
  • 288
# 270
Супер тортички. СТрахотна работа сте свършили, как ви стига времето за всичко???

  Аз нямам нищо на лице, ще тортоправя утре. Само искам да покажа едни любопитни неща. Бях на сватба вчера, и останах върло разочарована от прехвалената сватбена торта, ми като я видях не можах да харесам нищо в нея, ето вижте:
                  

По мое лично мнение има много момичета от форума, които биха се справили в пъти по-добре с тортата, спрямо това. С чиста съвест мога да заявя, че на сватбеното предизвикателство имаше по-красиви торти от тази. И се чудя, как може да "пробутват" такава торта, за такъв тържествен случай? Даже на едно място айсинга се беше напукал!!!
Както и да е, оплаках ви се. Може коментара ми да не е на място, но нямам с кой друг да го споделя, а мисля че вие ще ме разберете.
Виж целия пост
# 271
Драгон тортата е умопомрачаваща  ooooh! ...какъв замисъл...какво изпълнение  Sick
На вкус как беше  Thinking
Виж целия пост
# 272
Малеееееееее Драконче, що за чудо е това, на мен ако ми бяха направили такава торта за сватбата щях да се разплача  #Crazy
Виж целия пост
# 273
 Joy тортата е уникална, кой гений я е измислил?
Виж целия пост
# 274
За вкуса не мога да коментирам, тъй като тази торта беше само за масата на младоженците, т.е. за тях, кумовете и родителските тела. А кой гений я е измислил и представа си нямам!!!  Shocked Но от мен ако зависеше, при сегашната ситуация никога не бих се примирила с такава торта за моя сватба!!! Общо взето, оформлението на цялата сватба, от водещата до тортата бяха все в този стил, нямам думи  Sick
Виж целия пост
# 275
Мале, мале....някой е работил с голямата брадва по тази торта.
От чисто любопитство попитай булката колко са я обръснали за тази "красота", защото подозирам, че е поне 3 цифрена сума.
Направо ...нямам думи.  #Crazy Младоженците поне харесаха ли си я? Аз като гледам тя е точно с 1/2 см кремче и някакво конфитюрче посредата, 2 блата...дори не се държат един в/у друг.  ooooh!
Виж целия пост
# 276
На фона на нашите торти - тази направо "кърти" отвсякъде  Joy . Ами не знам аз , ама тази мадама като си е избирала "модел" за тортата това ли и е допаднало най-много  #Crazy. За изпълнението то няма нужда от коментар де  Joyпази боже. Аз пък ако бях нямаше  да я взема и без пари да ми я даваха  Mr. Green

Тука последните тортички бяха много много красиви. Как не ви е срам да правите такива торти. Я да се "понаучите" от майсторите сладкари  Joy То такъв дизайн , такава техника видяхме. Поздравления момичета   bouquet
 
Виж целия пост
# 277
Общо взето, оформлението на цялата сватба, от водещата до тортата бяха все в този стил, нямам думи  Sick
Това като че ли обеснява всичко...явно организаторите така си ги виждат нещата  Rolling Eyes ...
Виж целия пост
# 278
Дракончеее, покъртително  Shocked Shocked Shocked Shocked  Думите са малко, за да опишат видяното  Crazy Sick И напуканото, и неравномерно оцветеният фондан (ако е това), а сигурна ли си че е айсинг? Може и най-обикновенна сладкарска сметана да е  newsm78  Добре, че навремето като се бракувах, не се беше напълнило с мними майсторки сладкарки.... Остава утре-другиден да ни "застреляш", че от сладкарница с име, и тогава веднага правя фирма с мойте две леви ръце  hahaha Joy
Виж целия пост
# 279
Руми   елегантна тортичка  bouquet
Марулке как постигна черния цвят, аз се опитах да го направя с черното на wilton, но колкото и  черно да добавях цвета си оставаше сив Thinking с какви ли не цветове го смесих, но неможах да постигна черно и затова използвах жълто, защото знам че се получава от първия път
Виж целия пост
# 280
Ето я моята съботно-неделна тортичка с новите придобивки.Имам още около 20-30 цветя,за които не остана място в "градината". Нарекох я Спомен от лятото... Simple Smile




Виж целия пост
# 281
Краси- тортата ти е страхотна. Толкова е веселичка!!! Не те свъртя да пробваш новите придобивки, а????  hahaha
svetlane - От 1 седмица имам черното на Уилтън. В първия момент и при мен не можа да се получи, но заложих на номера за оцветяване на шоколад /а той се оцветява най-трудно/. Няма смисъл да слагаш количества боя и само да разводняваш тестото. Сложи си в 1 лъжица пудра захар или нишесте и в нея сложи от боята. Разбъркай с клечка за зъби, да стане плътна черна каша. От нея добавяй към тестото. Щом шоколада стана катранено черен, значи всичко друго ще се оцвети.  Варна, ММФ и шоколад - няма грешка в този метод. Единствено незнам дали този метод ще помогне за готова ММ, защото незнам дали е редно да му се добавя допълнително нишесте или захар. Нямам грам опит с това покритие.
Виж целия пост
# 282
Много големи красоти сте приготвили. Браво.
Аз събирам сили и идеи за торта писта за F1, но някоя от оригиналните със всички формули и .... моят син само добавя нови изисквания... Стискайте палци,че тържеството е на 11.09.08.

Имам питане към майсторите, с какво ще е най-добре да се моделира. Аз обикновено си правя тестото Варна, че е варено и ми се струва най-подходящо за жеги и деца. Но приемам предложения. Ще ми се да опитам със машмелоу или джели-бон, но но но...
Плана е да започна с орнаментите от утре и в сряда да сглобявам. Дали да правя блатовете или с готовите четириъгълници?

Хубав ден за всички.
Виж целия пост
# 283
Краси аз още съм в лятото, но щом викаш спомен, нека бъде спомен. Много цветна и пълна с емоция торта   bouquet
Виж целия пост
# 284
Краси,останаха ми очите в тия цветенца и пеперудки.....направо да те е жал да я разрежеш после тая торта.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия