как се прави майонеза в дом.условия

  • 28 155
  • 18
# 15
А как се престрашавате да ядете сурови яйца?  newsm78

Майонезата в магазина се прави почти по същия начин, така че не виждам проблем.
Виж целия пост
# 16
Аз до колкото знам в магазина е от яйчен прах... или бъркам?  newsm78
Виж целия пост
# 17
Ами яйца и олио. Чукваш колкото яйца искаш в миксера и включваш да се разбиват и наливаш олиото на тънка струйка. Това е или поне това е, което помня. Мама така я правеше.

Ако има някой с по пресни знания да ме поправя  Laughing
Мда+лимонтозу Mr. Green
да добавя към цялата завършена рецепта,че първо може отделно белтъците да се разбият и после жълтъците.
Много важно,яйцата не трябва да са извадени от хладилника непосредствено преди да се разбият.Трябва да са се затоплили на стайна температура
Виж целия пост
# 18
А как се престрашавате да ядете сурови яйца?  newsm78
И мене това ме притеснява?
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия