Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Индивидуална програма за обучение

  • 36 004
  • 22
# 15
qneka ,тази схема за спиране на програмата и липса на средства я изграят от 2години. А в действителност няма такова нещо.
Мен ме бяха посъветвали да си пусна молба за индивидуалната форма на обучение и да поискам в нея писмен отговор.
Опитай и виж дали ,ще посмеят да опишат по какви причини ви отказват.
Виж целия пост
# 16
Аз искам да попитам колко  отсъствия са нужни за да те преместят на самостоятелна ? Thinking Thinking Thinking Thinking Thinking
Виж целия пост
# 17
 Здравейте, търся  мами минали през реда и осигуряване на децата си - индивидуална програма за обучение. Кои са първите стъпки: Молба до училището/всяко ли училище предлага тази форма на обучение/ и какво друго е необходимо.
Виж целия пост
# 18
Относно индивидуалната форма на обучение, не всяко училище я предлага, тъй като трябва да има специалисти, които да работят с детето, в зависимост от нуждите му.
Освен молба, трябва копие от ТЕЛК  и решение от ЛКК комисия, че детето има нужда от такава форма на обучение. Молбите се подават до края на август за следващата учебна година. И една подробност, добре е да се пише в молбата, че очаквате писмен отговор.
Виж целия пост
# 19
Чак сега виждам въпроса на Тити
За индивидуалната форма не е нужно протокол от ЛКК,ако има валиден ТЕЛК. Заявлението е със свободен текст.Подадени документи през първия срок са за обучение втори срок и подадени след това до август за началото на новата учебна година.
Виж целия пост
# 20
Сега попадам на тази тема. Моя син се обучава вече трета година индивидуална форма /или както вече е модерно, комбинирана форма/ на обучение. Мамо Раче, иска се протокол от ЛКК комисия, дори и да имаш валиден ТЕЛК. В този протокол се изписва за какво се издава - в нашия случай за индивидуална форма на обучение и за освобождаване от часовете по физическо.
Виж целия пост
# 21
Пепи,никога не са ми искали протокол от ЛКК за индивидуална форма на обучение и за освобождаване от физическо. Дори когато беше с изтекъл ТЕЛК и чакаше за дата. Май е различно в различните градове и училища.
Виж целия пост
# 22
Явно, да. Както за повечето неща и тук нещата се четат и правят различно  Crazy
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия