Маги за печени пържолки.....

  • 4 414
  • 41
# 30
Ползвам фиксоветге, когато искам да сготвя нещо бързо. За работещ човек с малко време са чудесни. Оценявам ги на средно ниво. След положителните отзиви за новият фикс ще взема и за да го пробвам пък ще докладвам после.

 За бърза вечеря са идеални. Има добри попадения, има и не чак толкова добри. Новия не мога да го пробвам, понеже тук не са същите като в България.
Виж целия пост
# 31
Избягвам ги, но като ви чета ще пробвам с пържолките. После ще споделя мнение.
Виж целия пост
# 32
хаха явно става ясно че проявяваме симптоми на шизофрения  Joy всеки си има вкус,аз специално си ги ползвам всички и ми харесват като подправка и като изцяло направено по упътването на пакетчетата,спестяват ми много време и са вкусни!
Виж целия пост
# 33
Готвих преди няколко дни пържоли с новия фикса на Маги и стана много вкусно.За пръв път ползвам готови фиксове,но от сега ще започна да ги пробвам!
Виж целия пост
# 34
Аз съм ползвала и в къщи харесваме Маги за винен кебап и пилешка кавърма. Даже пилешката кавърма я правих със заешко месо и стана много вкусно.
Виж целия пост
# 35
Аз съм ползвала всички фиксове. Така готвя по-разнообразно. Редувам--по 4-5 дена в месеца готвя с фиксовете. Много ми харесва този за пържолките и за спагетите Болонезе. На пържолите слагам и няколко запържени на филийки гъбки, а на спагетите добавям и малко подправки и малко дом. пюре от мен. За винения кебап също съм доволна, но там фикса ползвам само като подправка, отделно си слагам всичко необходимо. Даже задушавам във тавата под фолио. А понеже готвя от скоро, по друг начин кюфтета не правя--само с фикса на Маги.
А мусаката--направо се родих с този фикс, голямо изобретение е.
Виж целия пост
# 36
И аз ги харесвам повечето, много ме улесняват. Сега ми давате идея:
Дали ще се получи ако нарежа месо свинско, гъби, дребни лукчета и др.  и залея с вино и един фикс за пържоли? Мисля да ги опека в гювеча. Дъщеря ми е именничка в събота и мисля това да направя, че ще стане бързо. А може да дадете идея за салатка също, ако не е нахално.
Виж целия пост
# 37
Ще ви кажа как приготвям великолепни пържолки с фикс на Маги за " Пиле със сметанов сос и гъби". Няма значение от какво месо са. Нарязаните пържоли ги овалвам малко в брашно и леко ги запържвам в тиган от двете страни ( до златисто). Нареждам ги в йенска тенджера или гювеч. Разтварям фикса в 700 мл. вода, както пише и ги заливам. Слагам ги в студена фурна, заради съда и тогава включвам на 180-200 градуса. След 1ч.30 мин.  изключвам фурната и ги оставям още 15мин. вътре. Стават нещо невероятно. Опитайте!
Виж целия пост
# 38
Ще ви кажа как приготвям великолепни пържолки с фикс на Маги за " Пиле със сметанов сос и гъби". Няма значение от какво месо са. Нарязаните пържоли ги овалвам малко в брашно и леко ги запържвам в тиган от двете страни ( до златисто). Нареждам ги в йенска тенджера или гювеч. Разтварям фикса в 700 мл. вода, както пише и ги заливам. Слагам ги в студена фурна, заради съда и тогава включвам на 180-200 градуса. След 1ч.30 мин.  изключвам фурната и ги оставям още 15мин. вътре. Стават нещо невероятно. Опитайте!

Това ще го опитам  Peace
Виж целия пост
# 39
И аз ги харесвам повечето, много ме улесняват. Сега ми давате идея:
Дали ще се получи ако нарежа месо свинско, гъби, дребни лукчета и др.  и залея с вино и един фикс за пържоли? Мисля да ги опека в гювеча. Дъщеря ми е именничка в събота и мисля това да направя, че ще стане бързо. А може да дадете идея за салатка също, ако не е нахално.

Мисля, че ще стане екстра  Heart Eyes Салатка - зеле и моркови или зелена, нещо прясно.
Виж целия пост
# 40
 Надявам се да ти харесат  Simple Smile . Ще очаквам да споделиш!
Виж целия пост
# 41
raja_nikol, аз ти предлагам за салата млечна, а за гарнитура според мен би подхождало картофено пюре. Можеш да си вземеш от готовите , но които се приготвят с мляко, а не само с вода.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия