"Оранжевият" кекс.С аромат на карамел.(плюс шоколадовия му вариант)

  • 29 994
  • 128
# 75
 
Стискайте палци, приготвила съм всички продукти и след малко ще го правя  Peace
Стиснахме! Wink Чакаме да споделиш за резултата! Simple Smile
  Оранжевия ли ще правиш? Rolling Eyes
Виж целия пост
# 76
Направих го Simple Smile


Получи се много особен на вкус с доста наситен аромат на банан и шоколад.
Малко сухичък ни дойде. Но едва ли ще остане  Simple Smile
Мисля, че като блат за торта с много крем ще е супер.  Thinking
Виж целия пост
# 77
Изглежда много хубаво и много вкусно  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Виж целия пост
# 78
   Интересно....Защо ли ви се получават сухички кексовете? newsm78 При мен напротив се получават леко влажни. Simple Smile
   Проверих рецептата.Грешка няма. Thinking
   А моите резултати никак не са сухи,то си личи по снимките.....  Rolling Eyes
Виж целия пост
# 79
   Интересно....Защо ли ви се получават сухички кексовете? newsm78 При мен напротив се получават леко влажни. Simple Smile
   Проверих рецептата.Грешка няма. Thinking
   А моите резултати никак не са сухи,то си личи по снимките.....  Rolling Eyes

За кекс е предполагам нормално сух newsm78, просто при нас се ядат по-сочни и напоени сладкиши.
Но аз мисля да си запазя рецептата и следващия път да нарежа блата и да сложа крем, или само отгоре /както си показала по-горе/ Simple Smile 

Така, че рецептата отива в списъка на харесваните  Peace  и ти благодаря за нея   bouquet
Виж целия пост
# 80
Селма, за тиквения вариант колко тиква /пюре/ слагаш?

два банана намачкани са около 1ч.ч. пюре  newsm78
Виж целия пост
# 81
Селма, за тиквения вариант колко тиква /пюре/ слагаш?

два банана намачкани са около 1ч.ч. пюре  newsm78
   Някъде толкова,да! Peace
   Тези дни правих мороковения вариант.Не ми стигнаха моркови,прибавих и настъргана ябълка....Пак се получи много вкусно и много сочно! Grinning
Виж целия пост
# 82
Здравей. Grinning
Направих шоколадово-банановият кекс - много ми хареса Hug и реших да пробвам и тази рецепта.  chef
Оранжевият кекс с моркови и карамелена глазура - стана невероятно хубав  bouquet В глазурата шоколада е натурален и затова стана малко тъмна. В самият кекс се оказа че има някакви зелени и  червени неща ( като разтопени цветни пръчици newsm78),които незнам от какво са, но  така е по-интересен. Joy Скоро ще направя и шоколадовия вариант

1. http://www.mypage.com/manage/d/73328-1/morkoven+keks+bez+glazura.JPG
2. http://www.mypage.com/manage/d/73331-1/morkoven+keks+s+glazura.JPG
Виж целия пост
# 83
arkady,тези зелени и червени неща дали не са от рендосаните моркови  Rolling Eyes
Виж целия пост
# 84
И аз това си мислех... много интересно стана иначе. Joy и наистина е страхотен на вкус! Mr. Green
Виж целия пост
# 85
В самият кекс се оказа че има някакви зелени и  червени неща ( като разтопени цветни пръчици newsm78),които незнам от какво са, но  така е по-интересен.
   Според снимките резултатът е много добър!Браво,Аркади! Hug
    И при мен се получават такива цветни "червейчета",мисля че идват от оцветителите,които се съдържат в карамеления пудинг! Wink
Виж целия пост
# 86
И при мен се получиха цветните червейчета,ама не съм ги мислила откъде дойдоха LaughingСелма,благодаря за невероятната рецепта,вчера както още беше топъл се омете за 20 минути Hug
Виж целия пост
# 87
аз само да споделя, че за кекс, дори пандишпанов, този е по-влажен. Не е като обикновен кекс. Може би, ако се е пекъл по-дълго време е изсъхнал.
Виж целия пост
# 88
  Вярно,че не е,както обикновен кекс.Малко ми прилича на пудинг. Simple Smile
Виж целия пост
# 89
Селма, пробвала ли си да замениш маслото с олио? Защото малката е с АД и са ми забранение всички крави продукти, а в момента нямам маргарин в хладилника Sad
Млякото мисля да го заменя със същото количество вода...надявам се да не е фатално, защото много го обичам този кекс  Heart Eyes
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия