Ти какво сготви? Снимай, покажи!- 16-та тема

  • 41 233
  • 491
# 315
Привет и от мен.
Много вкусно както винаги,набелязах си някои неща за следващата седмица.
При нас със следобедното кафе  имаше палачинки
 
а за вечеря Гурмет-снимка от масата преди да сме започнали с печенето


Успешна седмица и на всички.
Виж целия пост
# 316
Krische, esy, благодаря за рецептите. Непременно ще ги пробвам  bouquet
Виж целия пост
# 317
  Ягодке,поздравления и от мен за прекрасната ти питка! Hug
 
Виж целия пост
# 318
леле, момичета, какви чудесии сте направили Hug, възхитена съм  bouquet, де да можех и аз Embarassed
след морските ни дарове от четвъртък и петък, за вчера приготвих АЗ зрял боб с останалите от събота кюфтенца, ето снимчица, ама на фона на вашите...


Виж целия пост
# 319
Дианджели  bouquet важен е мерака тук и желанието да споделиш с нас твоята емоция, с която радваш близките и обични хора за теб. Моята половинка ако види твоя бобец ще видиш ти..... щото аз мразя боб и веднъж годишно го готвя (ееее коледния боб го обичам), а той обожава боб. И скоро беше като ми каза - абе Крисче, искам една простичка селска манджиджка да ми сготвиш... Laughing Laughing Laughing едно бобче или чушчици с доматки и лук пръжнатки...
Така че твоя бобец е добър повод да сготвя за мойто Бобе бобец Joy Joy Joy
Виж целия пост
# 320
Ето и от мен тези дни.
Пиле с майонеза


Днес с кафето-баничка със сирене


и сладкиш с ябълки и бисквити
Виж целия пост
# 321
Алекс-благодаря за упътването за крема,явно и аз съм видяла гърба на двойния пакет.

yagodka  -чудесна питка,браво.

asyalein  -поздравления за готвача,чудесно се е справил. smile3501

Момичета,много вдъхновявате с вашите снимки,то не са само вкусни гозби,но и красиво поднесени,супер сте. Hug
Виж целия пост
# 322
Здравейте отново, прекрасни майсторки!

Да покажа и аз малко пресен снимков материал Simple Smile.
От четвъртък Шкембе паприкаш:



Менюто от петък, когато беше моя рожден ден. Някои идеи са взети оттук, но за жалост не помня на кого са рецептите.

Хапки с маскарпоне, сьомга, яйце, черен хайвер / от форума /
Бяла лютеница- бяла заради сиренето в нея; възловата съставка са лютите чушки
Скариди с авокадо и сметана в мидени черупки / от форума /
Солена торта Динозавър с тиквички

Основното ястие беше Свинско задушено с лук и риган; за гарнитура варени кестени задушени с лук и сметана; карфиол и аспержи на пара мариновани с балсамов оцет и олио от гроздови семки / при карфиола сложих и малко естрагон /. Снимката не си я харесвам много, можеше и по- ясна да бъде.


За десерт:
Тирамису
и парче
Италиански шоколадови трюфели

Приятна и вкусна седмица ви желая.  Hug
Виж целия пост
# 323
Krische, благодаря! Ти ме вдъхнови и сега се пече крем карамел, снимки като стане, ако стане, де
 Mr. Green
Виж целия пост
# 324
Бяла лютеница- бяла заради сиренето в нея; възловата съставка са лютите чушки


рецепта или съставки?
люта ли е? обичам люто  Crazy
Виж целия пост
# 325
Да, люто е. 100гр люти сурови чушки; 200гр сирене; 60гр масло; ядките на 10 ореха; магданоз, копър и черен пипер на вкус; сол, ако е обезсолено сиренето. Всичко се пасира да стане на пастет. Оставя се да стегне в хладилника и после се маже на препечени филийки.
Виж целия пост
# 326
мерси Вери, много добре звучи Party
вместо масло може малко майонеза да сложа, ще се маже после по-лесно  Peace
Виж целия пост
# 327
вместо масло може малко майонеза да сложа, ще се маже после по-лесно  Peace

Ммм Crossing Arms ще сложи тя! Ще се "разпоредиш" да сложат  hahaha Joy Joy Joy Joy
Виж целия пост
# 328
вместо масло може малко майонеза да сложа, ще се маже после по-лесно  Peace

Ммм Crossing Arms ще сложи тя! Ще се "разпоредиш" да сложат  hahaha Joy Joy Joy Joy

шшшшт, тихо  Wink
да не повдигаме тиха женска революция под лозунга: Мъжете с престилка са по-секси!
 Joy
Виж целия пост
# 329
asyalein, не знам как ще се получи с майонеза. Не съм пробвала, аз по принцип не съм й голям фен. Ти от гл. т. на вегетарианството ли? Извинявай, ако те бъркам с Кюбит, но съм запомнила, че някоя от двете е или и двете. Simple Smile Аз бих заменила със зехтин. А ако го правиш с масло, се отпуска след 10-на мин като го извадиш от хладилника.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия