Свинско с праз и топено сирене

  • 9 906
  • 21
# 15
Страхотна идея, ще се пробва  Party
Виж целия пост
# 16
Още днес ще го пробвам.Поздравления за авторката.Изглежда невероятно и със сигурност ще е вкусно:)
Виж целия пост
# 17
Вчера сготвих това ястие, страшно е вкусно, благодарности на авторката за рецептата. Аз обаче действах по бързата процедура: сложих гювеча във фурната с ребрата и тогава я включих, запържих ги до полуготовност, прибавих три големи моркова /аз много ги обичам и ги слагам на всичко Laughing/ и малко вода, след това нарязаните гъби и топено сирене и още малко вода, накрая сложих праза и пак още малко вода. Сложих капака на гювеча и оставих да се сготви, а когато беше готово махнах капака и оставих да се запече. Разкошно стана  bouquet
Виж целия пост
# 18
Възхищавам ви се Heart Eyes
АЗ днес готвих същото по подобен начин,но имам въпрос към опитните кулинарки Blush
Понеже може да ми стане по-редичко ястието,как мога да го сгъстя(но не искам да е с брашно).
Може ли с нишесте?Ама какво -пшеничено или царевично?но как да го направя?
Или най-добре да сваря ориз за гарнитура...какво ще ме посъветвате newsm78
И как да направя ориза така хубав като на снимката по-горе? Rolling Eyes
Мерси  bouquet
Виж целия пост
# 19
Възхищавам ви се Heart Eyes
АЗ днес готвих същото по подобен начин,но имам въпрос към опитните кулинарки Blush
Понеже може да ми стане по-редичко ястието,как мога да го сгъстя(но не искам да е с брашно).
Може ли с нишесте?Ама какво -пшеничено или царевично?но как да го направя?
Или най-добре да сваря ориз за гарнитура...какво ще ме посъветвате newsm78
И как да направя ориза така хубав като на снимката по-горе? Rolling Eyes
Мерси  bouquet

Няма ли кой да....... Sad
Виж целия пост
# 20
Може да сгъстиш с нишесте, но има предвид, че като поизстине яденето, си дръпва от сос и се сгъстява само Peace
А за ориза - изпържваш до прозрачно хубав, измит, бял ориз. Слагаш го на котлона с вода в съотношение 1:2.5 или 1:3, ако обичате по-сварен, похлупваш и вариш на най-слабото, докато си глътне водата. Изключваш и го оставяш сам да си изстине. Не бъркай! Ако разбъркаш, ще се скашка.
И аз готвих това вчера. С пилешко и свинско. Сложих и две червени чушки. Разкошно е!
Виж целия пост
# 21
Може да сгъстиш с нишесте, но има предвид, че като поизстине яденето, си дръпва от сос и се сгъстява само Peace
А за ориза - изпържваш до прозрачно хубав, измит, бял ориз. Слагаш го на котлона с вода в съотношение 1:2.5 или 1:3, ако обичате по-сварен, похлупваш и вариш на най-слабото, докато си глътне водата. Изключваш и го оставяш сам да си изстине. Не бъркай! Ако разбъркаш, ще се скашка.
И аз готвих това вчера. С пилешко и свинско. Сложих и две червени чушки. Разкошно е!
Много благодаря Белинда Hug
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия