Вие как готвите макароните на фурна?

  • 9 698
  • 26
# 15
Аз също карамелизирам захарта, добавям ванилия, но без сирене Peace
Виж целия пост
# 16
А някой от вас опитвал ли е да сложи плодове в макароните на фурна?
Скоро правих подобна рецепта и сложих череши от компот. Стана много хубаво  Grinning.
Виж целия пост
# 17
Преди да сваря макароните,  ги запичам - така си порменят вкуса.
Виж целия пост
# 18
А с кой от видовете макарони по- често ги правите? Аз използвам най- често "тръбичките".
Виж целия пост
# 19
Любимите ми макаронки, напомни ми да ги направя тези дни  Party
Виж целия пост
# 20
А с кой от видовете макарони по- често ги правите? Аз използвам най- често "тръбичките".
А аз спиралите  Laughing !
Виж целия пост
# 21
Спиралите сварени и кайма, приготвена като за мусакасе объркват и пекат във фурна.  Като се запекат им стържа кашкавал отгоре.
Виж целия пост
# 22
Сварявам макароните.След това ги изсипвам в тавичка,обърквам ги с малко захар и ги запичам във фурната.Разбивам 5-6 яйца, 1ч. ч. захар и 1л. прясно мляко.Прибавям ги към макароните.Към края на печенето ги поръсвам с захар и продължавам да пека докато се карамелизира захарта.
Виж целия пост
# 23
А с кой от видовете макарони по- често ги правите? Аз използвам най- често "тръбичките".
"Тръбичките"   chef
Виж целия пост
# 24
Сварявам макароните.След това ги изсипвам в тавичка,обърквам ги с малко захар и ги запичам във фурната.Разбивам 5-6 яйца, 1ч. ч. захар и 1л. прясно мляко.Прибавям ги към макароните.Към края на печенето ги поръсвам с захар и продължавам да пека докато се карамелизира захарта.
  А какво количество макарони се сваряват в тази рецепта?
Виж целия пост
# 25
Аз ги правя така:
Сварявам един пакет макаронени изделия/ тръбички, спирали, панделки или други такива/ след като се сварят ги прецеждат и измивам с студена вода, след това слагам половин пакет масло разбърквам ,изсипвам една чаша натрошено сирене, разбърквам и заливам със следната смес: 1л. прясно мляко, 1ч.ч захар, 1 п. ванилия и запичам.Любими са у дома на моите мъже.Обожават ги.Дано съм била полезна с инфото.
Виж целия пост
# 26
Включвам се с коментар по една от рецептите  Simple Smile
Никога не съм слагала карамел на дъното на тавата, но много ми хареса идеята и в неделя ги направих така....и макароните станаха страхотни Hug Самият десерт имаше леко карамелен цвят, който също много ми хареса /чисто естетически/.
Благодаря много за рецептата, определено ще ги правя само така  bouquet
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия