Много четох за този "пуст глутен" и все от форумите. Научих, че диапазона за въвеждането му е 6-9 месеца, че не бива да се въвежда по-рано или по-късно, защото си крие рискове, Разбрах също, че се въвежда овес --> ръж --> ечемик --> пшеница. Това е силно обобщена многото информация в отделните теми.
Моля ви, обаче, да подходим практично към този въпрос, а именно Какво и Кога дадохте, за да въведете глутена в менюто на вашето бебче.
Питам за конкретните продукти: овесена каша, ами бишкотите в АМ с глутен, от кога бисквитки и солетки, елда и т.н. Извинявам се но просто се пообърках. На теория е ясно, но сега когато ми предстои да го въведа съм в паника Моля майките, които са минали през този етап да ми помогнат с примерна схема за въвеждането му. Огромни благодарности на всички, предварително!